Jäsenmaksut ja -edut

Kameraseuran jäsenenä voit osallistua kaikkeen kerhotoimintaan veloituksetta. Seuran laaja kurssitarjonta on myös jäsenillemme edullisempaa kuin muille. Jäsenenä voit, peruskurssien tai perehdytysten jälkeen, vuokrata edullisesti seuran omaa studiota, pimiötä sekä digityöhuonetta.

Kameraseuran jäsenmaksu sisältää Kamera-lehden vuosikerran sekä verkkopalvelun lukuoikeuden.

Jäsen- ja liittymismaksut 2020

Jäsenmaksu 97 euroa
Perhejäsen 43 euroa
Nuorisojäsen 15 euroa
Jäsenmaksu, Eurooppa 136 euroa
Jäsenmaksu, muu maailma 166 euroa
Liittymismaksu 30 euroa
Liittymismaksu, nuorisojäsen 5 euroa

Jäsenmaksu laskutetaan kalenterivuosittain. Kesken vuotta liityttäessä jäsenmaksu alenee porrastetusti neljännesvuosittain.

Perhejäseneksi pääseminen edellyttää, että samassa perheessä on toinen varsinainen jäsen. Perhejäseneksi liittyessä veloitetaan myös kertaluonteinen liittymismaksu. Perhejäsenelle ei tule erikseen Kamera-lehteä.

Jäsen katsotaan nuorisojäseneksi sen kalenterivuoden loppuun, jona hän täyttää 24 vuotta. Nuorisojäsenyyteen ei sisälly Kamera-lehteä. Lehden vuosikerta nuorisojäsenelle on 52 euroa (määräaikaistilaus kotimaahan). Tilaukset: jasenpalvelut@kameraseura.fi

Kameraseura ry:n jäsenmaksut laskutetaan heti jäseneksi liityttäessä ja sen jälkeen kalenterivuosittain. Hallitus voi katsoa jäsenen eronneeksi yhdistyksestä, ellei hän ole maksanut jäsenmaksuaan kuukauden kuluessa sen erääntymisestä. Mahdolliset liikamaksut kohdistetaan tuleviin jäsenmaksuihin. Haluttaessa maksetaan liikasuoritus takaisin vähennettynä käsittelymaksulla ja pankin veloittamalla kululla.

Täytä liittymislomake täällä.

Katso yritysten ja yhteisöjen myöntämät jäsenedut Kameraseuran jäsenille täältä.

Tilat ja laitteet jäsenille

Kameraseuralla on erittäin hyvät tilat laitteineen ja niiden vuokraus on mahdollista ainoastaan jäsenille.

Tilojen ja laitteiden käyttöön vaaditaan ”ajokortti” eli osoitus laitteiden käyttötaidoista. Käyttö edellyttää jäsenyyttä.
Nuorisojäsenet saavat alennuksen kaikkien seuran kurssien hinnoista sekä tilavuokrista (pimiö,studio,digityöpiste).

Tilavuokrat maksetaan varatun ajan mukaisesti etukäteen nettikaupassa. Mikäli tilaa käytetään yli ajan, tulee siitä tiedottaa toimistoon ja maksu suorittaa nettikaupassa pikimmiten. Käyttämättä jäänyt aika lasketaan normaalikäytöksi, mikäli sitä ei ole peruttu vähintään 24h ennen varausajan alkua.

Digityöpiste, Eerikinkatu 46

Ei tilan käyttömaksua, mutta käyttämättä jätetystä tilavarauksesta peritään maksu (10 €/h).
Jokainen käyttää omaa tulostuspaperia ja maksaa väreistä seuraavasti:
Epsonilla pigmenttitulosteet:
A6 0,20 €
A5 0,40 €
A4 0,75 €
A3 1,50 €
A2 3,00 €

Käyttö edellyttää laitteiden perehdytykseen osallistumista tai vastaavien laitteiden aiempaa käyttökokemusta.
Digihuoneesta vastaa Hannu Lehto.

Studio, Hietalahdenkatu 5

Käyttö edellyttää kurssin suorittamista. Henkilöt, joilla on studiokokemusta muualta voivat studioperehdytyksen jälkeen vuokrata studiota. (Kts. koulutus.)
Studiovuokra 10 € / tunti
Nuorisohinta 5 € / tunti (alle 25-vuotiaat)

Studiosetti, Eerikinkatu 46

Käyttö edellyttää kurssin suorittamista. Henkilöt, joilla on studiokokemusta muualta voivat studioperehdytyksen jälkeen vuokrata studion keikkasettiä. (Kts. koulutus.)
Keikkavalot: 1 vrk 20 € / viikonloppu 50 €.

Pimiö, Runeberginkatu 36

Käyttö edellyttää Kameraseuran kurssin suorittamista. Henkilöt, joilla on pimiökokemusta muualta voivat perehdytyksen jälkeen vuokrata pimiötä.
Ei käyttömaksua, mutta käyttämättä jätetystä varauksesta peritään maksu (10 €/varattu vuoro).
Suurennuskoneet: Leitz (kino), Omega (kino-6×9) ja Homrig (9×12).
Filmikehityspurkit, muovikuvien kuivuri, kuumaliimausprässi.
Pimiön yhteydessä 30 m2:n kokoustila kuvien viimeistelyä varten.
Passepartout-leikkuri löytyy joko Kamera-galleriasta tai pimiöstä, tarkista kulloinenkin sijainti tarvitessasi.

Kokoustila (Kamera-galleria) Eerikinkatu 46

100 m2 noin 40 hengelle.
Riittävä AV-varustus.
Kokoustilan yhteydessä keittiö ja nettipiste.

80 € / 4 tuntia (sis. alv)
150 € / päivä (sis. alv)
Jäsenille -50 %.