Näyttelyhaku

Näyttelyhakulomake: https://kameraseura.fi/nayttelyhaku/

Näyttelyhakemukset käsitellään muutaman kerran vuodessa. Molempiin tiloihimme, Kamera-galleria ja Kameraseura Galleria West, haetaan samalla kaavakkeella. Muistathan laittaa vuoden. Lisätiedot tarvittaessa Kameraseuran näyttelytoimikunnalle sähköpostitse:
nayttelytoimikunta@kameraseura.fi.

Näyttelytoimikunta 2022:
Jan Ekström, puheenjohtaja
Laila Alanen
Pirkko Heiniö
Sari Teräväinen

Näyttelyn toteutuksesta
Näyttelyasettaja vastaa itse näyttelystä ja sen tekemisestä. Kerro näyttelystä hyvissä ajoin, että yleisö löytää paikalle, Kameraseuralle, sosiaalisessa mediassa, omilla kanavilla. Kirjoita myös lyhyt tiedote Kameraseuralle, medialle, jossa tiedotat näyttelystäsi. Kirjoita teosluettelo teoksista, jotka ovat esillä näyttelyssä. Luettelosta näyttelykävijät tietävät, mistä teoksesta on kyse. Lähetä kutsut avajaisvieraille pari viikkoa ennen avajaisia.

Näyttelyasettajainfosta saa tietoa näyttelyn pystytykseen ja tiedottamiseen. Kameraseura ei lähtökohtaisesti lainaa omistamiaan kuvaraameja ja niiden paspiksia.

KAMERA-GALLERIA

Kamera-galleria sijaitsee Kameraseuran toimitiloissa osoitteessa Eerikinkatu 46, Helsinki. Kameraseuran kerhot ja jäsenet voivat omatoimisesti ja veloituksetta pitää näyttelyitä siellä.

Gallerian näyttelyt ovat oletusarvoisesti avoinna tapahtumien, kerhotilaisuuksien ja koulutuksien aikoina. Näytteilleasettaja sopii Kameraseuran näyttelytoimikunnan kanssa muista päivystysajoista.

Heinäkuusta (2022) eteenpäin on hyvin näyttelyaikoja. Laittakaa hakemuksia sisään!

Kamera-galleria näyttelyasettajainfo

Näyttelytilan pohjapiirustus

KAMERASEURA GALLERIA WEST

Kameraseura Galleria West sijaitsee Kaapelitehtaalla, os. Tallberginkatu 1, B-porras, 2. krs.

Kaapelitehdas on Suomen suurin kulttuurialan toimijoiden vilkas yhteisö. Kameraseuran hallinnoima näyttelytila Kameraseura Galleria West sijaitsee Kaapelitehtaalla entisessä Jukka Male Museolta vapautuneessa käytävätilassa B-portaan 2. kerroksessa, jonne kulku onnistuu myös hissillä.

Kameraseura Galleria West tarjoaa näyttelytilaa valokuvauksen parissa syntyneille ryhmille, myös yksittäisille, jotka hoitavat itsenäisesti kaiken näyttelyyn liittyvän niin ripustuksen, tiedotuksen, avajaiset kuin valvonnan jne. Ovet ovat avoinna joka päivä klo 9 – 21. Tila on maksuton eikä edellytä näytteilleasettajilta seuran jäsenyyttä.

Galleria West näyttelyasettajainfo

www.kaapelitehdas.fi