Hallitus

Hallituksen kokouksia pidetään pääsääntöisesti kerran kuukaudessa sekä aina tarvittaessa.
Kokoukset kevätkaudella 2022: ti 25.1., ti 22.2., ke 2.3., 16.3., su 27.3., pe 8.4., ti 31.5., pe 3.6., 20.6.
Kokoukset syyskaudella 2022: to 4.8., ti 23.8., ti 6.9., ti 20.9., to 13.10., (to 27.10.), ti 8.11., (pe 11.11.), ti 15.11., ti 13.12. vaalikokous (vahvistetaan).

Kameraseuran hallitus 2022

Reino Havumäki
puheenjohtaja, hallinto, henkilöstö ja kerhot, koulutus, kv. asiat
reino.havumaki (a) kameraseura.fi

Varatoiminnantarkastaja
Jari Mankinen

Yhdistyksen tilintarkastaja
Harri Saarinen (KTM, HTM)

Hallitus tiedottaa

Päätöksiä:

• Kameraseuran 100+  vuosijuhlatilaisuus ja seminaari järjestetään lauantaina 26.11.2022 Valkoisessa Salissa, Helsingissä.
  • Kalevi Pekkosen -spipendin 350€ saa nuori jäsenemme YuYue kurssimaksun käyttöön.
  • Kesäkuukausina (kesä-heinä-elokuu) ei järjestetä Kuukausikokouksia. Seuraava Kuukausikokous on tiistaina 13.9.2022.
  • P. K. Jaskari -stipendin (300€) saa Eija ja Juhani Visavuori näyttelyn järjestämiseen vuonna 2023.
  • 100-vuotisjuhlan illallinen ja  seminaari siirrettiin syksyyn.
  • Kilpailusäännöt vuodelta 2018 palautettiin käyttöön.
  • South Manchester Camera Club 70th years, kuvahaastepyyntö, online
    Näyttelykuvaajat-kerho järjestää jurytetyn 10 kuvan koosteen.
  • Kameraseuran hybridikokouksiin hankitaan lisävarusteita, noin 700 eurolla.
  • SKsL:n 70-vuosijuhlassa ja liiton kokouksessa Kouvolassa Kameraseuraa edustaa hallituksesta puheenjohtaja Reino Havumäki, Kristiina Haaga, Laila Alanen
  • Seuralle on ostettu lisätarvikkeita hybridikokouksia varten.
  • Toukokuun kuukausikilpailun paikalla on seuran kaikille jäsenille avoin Pop-up-näyttely Kamera-galleriassa. Katso ohjeet: POP-UP-NÄYTTELY KAMERA-GALLERIASSA
  • Seura järjestää jäsenille Kevätjuhlat Kaapelitehtaalla Hima&Salissa. Katso info: https://kameraseura.fi/tapahtumat/toukokuun-kuukausikokous-22/