Hallitus

Hallituksen kokouksia pidetään pääsääntöisesti kerran kuukaudessa sekä aina tarvittaessa.
Seuraavat  kokoukset: 2.1.2023, 23.1.2023 ja 14.2.2023.

Kameraseuran hallitus 2023

Leena Saarela
leena.saarela (a) kameraseura.fi

Johanna Friskberg
varapuheenjohtaja
johanna.friskberg (a) kameraseura.fi

Jarkko Antikainen

Reino Havumäki

Yki Hytönen

Jari Mankinen

Timo Ripatti

Toiminnantarkastaja
Jussi Jyvälahti

Varatoiminnantarkastaja
Jan Ekström

Yhdistyksen tilintarkastaja
Harri Saarinen (KTM, HTM)

Hallitus tiedottaa

Päätöksiä:

• Kameraseuran vuoden 2023 jäsenmaksut on päätetty vaalikokouksessa. 2023 alkaen jäsenmaksuun sisältyvä Kamera-lehden vuosikerta on pdf-näköislehti, ladattavissa kaupan sivuilta. Lehden paperisen vuosikerran jäsenet voivat tilata kotiin kannettuna jäsenhintaan 55 €.
  • English Camera Club–ECC -kerho on perustettu. Kotikieli on englanti.
  • Kameraseuran vaalikokous on tiistaina 13.12.2022 Eerikinkadulla.
  • Kamera-lehden uudistus esitellään kuukausikokouksen paikalla tiistaina 8.11.2o22 Eerikinkadulla.
  • Kameraseuran 100-vuosijuhlatilaisuus ja seminaari järjestetään lauantaina 26.11.2022 Valkoisessa Salissa, Helsingissä.
  • Kalevi Pekkosen -spipendin 350€ saa nuori jäsenemme YuYue kurssimaksun käyttöön.
  • Kesäkuukausina (kesä-heinä-elokuu) ei järjestetä Kuukausikokouksia. Seuraava Kuukausikokous on tiistaina 13.9.2022.
  • P. K. Jaskari -stipendin (300€) saa Eija ja Juhani Visavuori näyttelyn järjestämiseen vuonna 2023.
  • 100-vuotisjuhlan illallinen ja  seminaari siirrettiin syksyyn.
  • Kilpailusäännöt vuodelta 2018 palautettiin käyttöön.
  • South Manchester Camera Club 70th years, kuvahaastepyyntö, online
    Näyttelykuvaajat-kerho järjestää jurytetyn 10 kuvan koosteen.
  • Kameraseuran hybridikokouksiin hankitaan lisävarusteita, noin 700 eurolla.
  • SKsL:n 70-vuosijuhlassa ja liiton kokouksessa Kouvolassa Kameraseuraa edustaa hallituksesta puheenjohtaja Reino Havumäki, Kristiina Haaga, Laila Alanen
  • Seuralle on ostettu lisätarvikkeita hybridikokouksia varten.
  • Toukokuun kuukausikilpailun paikalla on seuran kaikille jäsenille avoin Pop-up-näyttely Kamera-galleriassa. Katso ohjeet: POP-UP-NÄYTTELY KAMERA-GALLERIASSA
  • Seura järjestää jäsenille Kevätjuhlat Kaapelitehtaalla Hima&Salissa. Katso info: https://kameraseura.fi/tapahtumat/toukokuun-kuukausikokous-22/