Koulutus

Kameraseuran kurssit löydät täältä. 

Kurssitarjonnastamme löytyy jokaiselle jotakin – vasta-alkaja tutustuu harrastukseen peruskursseilla ja pitkäänkin kuvannut täydentää osaamistaan kuvaamisen lukuisilla osa-alueilla.

Kamerasi peruskäytön opit Digikamera tutuksi -kurssilla. Perusteita opit kevyempään tahtiin myös kerran kuussa kokoontuvassa Kameraseuran Opintokerhossa, jonka toimintaan pääset mukaan liittymällä seuran jäseneksi.

Kameran ohella harrastajan tärkein väline on tietokone. Kuvankäsittelyyn opiskelemme mm. Adoben Lightroom-ohjelmaa.

Inspiraatiota ja lisävinkkejä kameran käyttöön saat eri teemaisista kursseista, joiden teemat vaihtelevat kausittain: maisemakuvaus-, makrokuvaus-, yökuvaus- ja mallinohjaus muutaman esimerkin mainitaksemme. Toiveita teemoista ja kouluttajista voi lähettää jäsenpalveluun.

Tiloihimme liittyvän peruskurssin tai perehdytyksen käytyäsi saat käyttöoikeuden tiloihin, jos olet jäsen (liity jäseneksi). Vuokraa edullisesti seuran studiota omiin kuvauksiisi tai pimiötä filmien ja mv-kuvien valmistukseen.  Digityöhuone on varattavissa ilmaiseksi, maksat vain tulosteista.

Kurssit järjestetään pääasiallisesti Kameraseuran toimitiloissa Kaapelitehtaalla, Tallberginkatu 1. Seuran pimiössä, osoitteessa Runeberginkatu 36, järjestetään mm. pimiötyöskentelykurssit.

Kurssit esitellään ja paikat niille ostetaan verkkopalvelusta https://kamera-lehti.fi/kauppa/koulutus/. Mikäli jokin kurssi on jo täynnä, voit ilmoittautua jonoon lähettämällä sähköpostia osoitteeseen jasenpalvelut (at) kameraseura.fi.

Alennetut hinnat: Kameraseura ry:n ja Suomen Kameraseurojen Liiton jäsenille sekä Kamera-lehden kestotilaajille -15 % . Nuoret, alle 25-vuotiaat saavat 50 %:n alennuksen normaalihinnasta. Hinnat on ilmoitettu kunkin kurssin kohdalla erikseen.