Suomen suurin kameraseura

Kameraseura ry on Helsingissä toimiva valokuvauksen harrastajien yhdistys. Kameraseurassa on yli 1000 jäsentä ja se on lajissaan Suomen suurin. Kameraseuralaisten yhteisten Kuukausikokousten lisäksi jäsenille on tarjolla ohjelmaa seuran kerhoissa.

Kameraseuran kerhot AV-ilta, Fiilisfotarit, Galleria-ryhmä, Maisemakuvaajat, Natura, Nuoret, Näyttelykuvaajat, Opintokerho, Persona, Pimiöryhmä, Teema ja Tekniikkailta kokoontuvat kuukausittain ja ovat täysin veloituksettomia seuralaisille.

Kameraseuralainen voi mitata taitojaan kilpailuissa, joita pidetään kuukausikokouksissa sekä Naturassa ja Teemassa. Edistyneemmät kuvaajat voivat osallistua Kameraseuran kautta kansainvälisiin valokuvanäyttelyihin.

Kameraseura julkaisee myös Kamera-lehteä, jonka tilaus sisältyy jäsenmaksuun.

Monipuolista koulutusta

Seura järjestää jäsenilleen monipuolista ja edullista koulutusta. Kurssit löydät Kamera-lehden verkkokaupasta. Studio- ja pimiökurssien jälkeen jäsenten käytettävissä on seuran pimiö Töölössä ja valokuvausstudio Hietalahdenkadulla.

Kokous- ja näyttelytilat

Kamera-galleria ja kerhotila, Eerikinkatu 46
Tiloissa riittävä AV-varustus, keittiö ja nettipiste.

Galleria West, Kaapelitehdas B-porras, 2. krs, Tallberginkatu 1, Helsinki
Avoinna joka päivä klo 8-21

Kuvia Kameraseuran aiemmista näyttelyistä voit katsoa täällä.

Seuran näyttelytoimintaa Galleria Westissä ja Kamera-galleriassa koordinoi seuran näyttelytoimikunta.
Näyttelytoimikuntaan kuuluvat:

Jan Ekström – vetäjä
Pirkko Heiniö
Eija Visavuori
Paula Lehtimäki
Juhani Visavuori
Antti Sorva

Digityöpiste

Eerikinkatu 46, digityöpiste.

Kuvankäsittelylaitteistot:

• Minolta-filmi- ja Epson-tasoskannerit
  • Epson pigmenttiväritulostin (A2-kokoon asti)
  • PC (Windows 7) ja Apple iMac (Mac OS X)
  • Ohjelmia mm. Adobe Photoshop ja Lightroom
  • Polttava DVD/CD-asema, levyke- ja muistikortinlukuasemat.

Valokuvausstudio

Hietalahdenkatu 5
Studiosalamat 4x Hensel.

Pimiö

Pimiö sijaitsee Töölössä osoitteessa Runeberginkatu 36.

Erilaisia suurennuskoneita ja muita varusteita sekä kinokokoisten, että isompien mustavalko- ja värifilmien kehittämiseen ja vedostamiseen. Pimiön yhteydessä on 30 neliön kokous- ja työskentelytila kuvien viimeistelyä varten.