Pimiö

Käyttö edellyttää Kameraseuran jäsenyyttä ja kurssin suorittamista. Jäsenet, joilla on pimiökokemusta muualta, voivat vuokrata pimiötä lyhyemmän perehdytyksen jälkeen – tiedustele pimiövastaavalta (yhteystiedot alla). Voit jo nyt varata paikkasi seuraavalle kurssille verkkokaupasta.
Katso myös Pimiöryhmä-kerhon sivua. Pimiöryhmän kokouksissakin voit tutustua pimiöön ja kysellä vinkkejä tilan sekä laitteiden käyttöön.

Sijainti: Runeberginkatu 36.

Tällä hetkellä suurennuskoneista ovat käytössä: Fujimoto G70, väripäällä (kino, 6×7) ja Homrich & Sohn 4″x5″, jota voi käyttää keskikoon Filmille, sekä 9×12, ja 4″x5″ laakafilmeille. Homrich & Sohn’in käyttö vaatii pienen erillisen opastuksen – kysy pimiövastaavalta. Pimiöllä on myös muita suurennuskoneita, ja kaksi mahtuu helposti samaan aikaan työskentelemään eri koneilla, varsinkin jos käyttää samoja kemioita / altaita.

Muuta varustusta mm.: objektiiveja, kemikaalialtaat, filmikehityspurkit.

Pimiön yhteydessä on 30 m2:n kokoustila enintään 10 henkilön ryhmille.

(Passepartout-leikkuri on Digityöhuoneessa Eerikinkadulla.)

Pimiön käytöstä ei veloiteta, mutta käyttämättä jääneestä varauksesta veloitetaan 10 €/vuoro, mikäli sitä ei ole peruttu vähintään 24h ennen varausajan alkua.

Pimiövastaava Arttu Stark, ”pimio at kameraseura piste fi”, puh. 0400 313 321, auttaa pimiön ongelmatilanteissa ja vastaa tilojen ylläpidosta sekä tarvikehankinnoista.

Pimiön varaus

Katso kalenteri alla. Varauspyyntö tulee tehdä sähköpostitse ja siitä ilmetä toivottu päivä ja varauksen alkamis- sekä päättymisajankohdat, ja varaajan yhteystiedot. Varaukset käsitellään saapumisjärjestyksessä, minkä vuoksi varauksia ei oteta puhelimitse vastaan. Sähköpostit käydään läpi arkisin, joten varauspyyntö tulee tehdä ajoissa. Kun varaus on tehty kalenteriin, tulee siitä sähköpostitse vahvistus.

Sähköpostiosoite pimio (at) kameraseura.fi.

Pimiön avaimet

Avaimen pimiöön saa varausvahvistuksen jälkeen Kameraseuran toimistolta Itä-Pasilasta, osoitteesta Pakkamestarinkatu 1 A Lt141 arkisin ti–to klo 12.00–15.00 tai erikseen sovittavana aikana.
Muistathan myös palauttaa avaimen toimistoon käytön jälkeen.

Lisätietoja sähköpostitse pimio  (at) kameraseura.fi ja puhelimitse ti–to 12.00–15.00 Kameraseuran toimistolta 0400-802 098.

Huomioikaa siisteys ja tyhjentäkää roskakorit ulkona oleviin jäteastioihin. Noudattakaa pimiöllä olevia ohjeistuksia.