Marraskuun Kuukausikokous ja Suurpalkintokilpailu

Kuva: 2020 Suurpalkintokilpailun voittaja, Vesa Jakkula – Rust

Marraskuun kuukausikokouksen yhteydessä ei pidetä seuran vaalikokousta. Se siirtyy myöhemmin ilmoitettavaan ajankohtaan joulukuulle. Syynä on seuran budjettiehdotuksen viivästyminen.

Marraskuun kk-kokouksen aiheena on Suurpalkintokilpailun tulosten julistaminen.

Osallistuminen Suurpalkintokilpailuun
Kilpailuun osallistutaan yhdellä viiden kuvatiedoston kokoelmalla, joka ei ole kuvasarja. Kuvien tulee ilmentää kuvaajan monipuolista valokuvauksen osaamista. Myös aiemmin seuran muissa kuin suurpalkintokilpailuissa palkituilla tai pisteitä saaneilla kuvilla voi kilpailla.
Kuvatiedostojen suositeltava koko on 3840 x 2160 pikseliä. Suositeltava väriavaruus on sRGB. Huom.! Koska kilpailu toteutetaan etänä, ei kuvien koolla ei ole merkitystä, kun niitä ei esitetä Eerikinkadun valkokankaalla.  Ladattaessa on vain otettava huomioon, että suurin sallittu tiedostokoko on 6MB. Kuvat saavat siis olla missä kuvasuhteessa tahansa eikä kuvan pitkän sivun tarvitse olla tuo 3840 pix.

Kilpailukuvat tulee ladata osoitteessa: https://portaali.kameraseura.fi/upload.php perjantaihin 5.11.2021 klo 18.00 mennessä. Käyttäkää ”Kuvasarja” latausvaihtoehtoa (vaikka tämä ei sarja olekaan, vaan kokoelma). Muilta osin noudatetaan Kameraseuran kilpailusääntöjä. Kameraseuran hallitus on päättänyt, että poikkeusoloista johtuen Suurpalkintokilpailu käydään kuvatiedostoilla.

Suurpalkintokilpailun kolme kertaa voittanut saa Kameraseuran mestarin (KSM) arvon.

Liity kokoukseen painamalla tästä

Tervetuloa!

Tapahtumatiedot
Alkaa: 09.11.2021 - 18:00
Loppuu: 09.11.2021 - 20:30

Tapahtumapaikka
Etäyhteydellä virtuaalinen kokous