100-vuotisjuhlanäyttely

Kameraseura ry täyttää sata vuotta vuonna 2021. Juhlan kunniaksi järjestetään Kameraseura ry:n jäsenten 2000-luvun vedoskuvien juhlanäyttely. Siinä esitellään ei-ammattimaisen valokuvauksen suuntauksia ja tuloksia. Näyttely ripustetaan Helsingin Kaapelitehtaalle syyskuussa 2021.

Kameraseura ry:n jäsen, tule mukaan!
Osallistu, tarjoa kuviasi 1–15 kpl alla olevasta linkistä nyt toisella latausjaksolla välillä
15.10.– 30.11.20.

Kuvien tarjonta

Kaikista ehdottamistasi, myös mahdollisista analogisista printeistä, tarvitaan tuomarointiin digitaaliset demokuvat, kooltaan max. 1920 x 1080 px.

Voit ladata yhteensä 15 kuvaa (edellisellä jaksolla mahdollisesti jo laataamiesi lisäksi) sisältäen yksittäiset kuvat, kuvaparit tai kuvasarjat. Esimerkiksi kaksi viiden kuvan sarjaa, yksi kuvapari ja kolme yksittäistä kuvaa (10+2+3=15 kpl). Voit kuitenkin vapaasti valita miten käytät 15 kuvan enimmäismäärän.

Kuvien lähettäjänä annat seuralle kuvien käyttöoikeuden korvauksetta, niin päänäyttelyyn kuin mahdolliseen kuvateokseen. Tekijänoikeudet säilyvät sinulla.

Näyttelykuvat valitsee seuran ulkopuolinen alan korkeatasoinen asiantuntijaraati, valokuvan eri genrejä edustaen. Kuvien valinta tapahtuu alkuvuonna 2021 ja valituille tullaan ilmoittamaan sähköpostilla lisätiedot kuvien vedostamisesta. Myös kameraseuran kokeneet vedostajat ovat tarvittaessa valmiita auttamaan.

Antti Sorva, ”Uusi aamu” julistekuva

Latausohjeet

Latauslinkki: https://kameraseura.fi/100v/upload.php (lataussivu aukea uuteen ikkunaan tai välilehdelle).

Kuvien latausjakso on avoinna 30.11. saakka. Voit kuvien lataamisen jälkeen palata tarkastelemaan ja tarvittaessa vaihtamaankin toisen latausjakson kuviasi.

Mahdolliset lisätiedustelut sähköpostiosoitteeseen: 100v.nayttely@kameraseura.fi.
(Laila Alanen ja Jari Mankinen sähköpostin käsittelijöinä). Tästä linkistä pääset sivulle jossa on yleisimpiä kysymyksiä ja vastauksia. Seuraa myös päivitettävää tietoa Kameraseuran verkkosivuilla.

Toivomme runsasta osallistumista!
Värikästä ja valokuvauksellista syksyä toivottaen!

Näyttelytoimikunta