100-vuotisjuhlanäyttely

Osallistu Kameraseuran juhlavuoteen tarjoamalla kuvia päänäyttelyyn!

Ensimmäinen latauserä päättyi 30.6.2020. Mutta ei hätää, syksyllä on vielä tulossa toinen latauserä! Seuratkaa tiedotusta…

Kameraseura ry täyttää sata vuotta vuonna 2021. Juhlan kunniaksi suunnittelemme jäsenten 2000-luvun teoksista vedosnäyttelyn. Näyttely tullaan ripustamaan Helsingin Kaapelitehtaalle syyskuussa 2021. Tämän juhlavuoden päänäyttelymme tavoitteena on esitellä monipuolisin teosnäyttein korkeatasoisia, ei-ammattimaisen valokuvauksen suuntauksia ja tuloksia.

Näyttelyyn työnimellä ”2000-luvun kuvia” toivotaan teoksia kaikilta Kameraseuran jäseniltä.

Kuvien tarjonta

Voit ladata ehdolle näyttelyyn teoksistasi demot digikuvina, joiden maksimi koko on 1920 x 1080 pikseliä. Kaikista näyttelyyn tarjottavista teoksista vaaditaan digikuvat. Myös analogisilla menetelmillä tuotetut kuvat on ladattava digikuvina järjestelmän kautta. Teosten tarjontaan on kaksi latauserää, ensimmäinen päättyy kesäkuussa ja toinen syksyllä marraskuussa.

Voit tarjota näyttelyyn yksittäisiä kuvia, kuvapareja tai kuvasarjoja. Voit lähettää korkeintaan 10 kuvaa (sisältää kuvaparin/kuvasarjan kaikki kuvat yhteenlaskettuna) ensimmäisellä latausjaksolla 30.6. saakka. (Esimerkiksi enintään yksi viiden kuvan sarja, yksi kuvapari ja kolme yksittäistä kuvaa = 5+2+3=10 kpl. Itse voit kuitenkin vapaasti valita miten käytät 10 kuvan enimmäismäärän.) Toisella latausjaksolla voit tarjota lisää kuvia – tästä tiedotetaan myöhemmin tarkemmin.

Kuvien lähettäjä antaa seuralle kuvien käyttöoikeuden korvauksetta, niin päänäyttelyyn kuin mahdolliseen kuvateokseen. Tekijänoikeudet säilyvät kuvaajalla.

Näyttelykuvat valitsee seuran ulkopuolinen alan korkeatasoinen asiantuntijaraati, valokuvan eri genrejä edustaen. Kuvien valinta tapahtuu alkuvuonna 2021 ja valituille tullaan ilmoittamaan sähköpostilla lisätiedot kuvien vedostamisesta. Myös kameraseuran kokeneet vedostajat ovat tarvittaessa valmiita auttamaan.

Toivomme Kameraseura ry:n jäseniä osallistumaan aktiivisesti kuvien tarjontaan!
Tehdään juhlanäyttely yhdessä!

Kuvien lataus on päättynyt

Ensimmäinen teosten latauserä on avoinna 30.6.2020 saakka. Kuvat ladataan ja tarkemmat kuvien latausohjeet osoitteessa:

<latauslinkki poistettu>  (sivu avautuu uudelle välilehdelle tai ikkunaan).

Voit kuvien lataamisen jälkeen palata tarkastelemaan ja tarvittaessa vaihtamaankin kuviasi, tai lisäämään kuvasarjaan kuvia latausjärjestelmässä viimeiseen latauspäivään asti. Yllä olevasta linkistä pääset latausjärjestelmään ja sieltä voit valita ylälaidan oikeanpuolimmaisen painikkeen ”Aiemmin ladatut”.

Tästä linkistä voit katsoa videon muodossa esimerkkejä siitä, miten aiemmin ladattuihin kuviin pääsee ja miten kuvia voi korvata uusilla.

Mahdolliset lisätiedustelut s-postiosoitteeseen: 100v.nayttely@kameraseura.fi.
(Laila Alanen ja Jari Mankinen sähköpostin käsittelijöinä). Tästä linkistä pääset sivulle jossa on yleisimpiä kysymyksiä ja vastauksia.

Seuraa jatkossa päivitettävää tietoa Kameraseuran verkkosivuilla!
Valoisaa ja valokuvauksellista kevättä toivottaen!

Näyttelytoimikunta