Muutoksia jäseneduissa

Hyvä Kameraseura ry:n jäsen!

Kameraseura tarjoaa jäsenilleen runsaasti monipuolisia palveluita sekä aktiivista toimintaa, kuten  useita viikoittaisia kerhotapaamisia ja luentoja sekä mahdollisuuden käyttää/vuokrata studiota, pimiötä, digityöhuonetta ja näyttelygalleriaamme. Myös koulutuksemme jatkuvat monipuolisina ja saat niistä edelleen jäsenalennuksen.

Taloustilanteesta johtuen etuuksia uusittiin joulukuun vaalikokouksessa seuraavasti: jäsenmaksuun sisältyvä Kamera-lehden vuosikerta on jatkossa netissä julkaistava pdf-vuosikerta, näköislehti. Muutoksella mahdollistamme sen, ettei varsinainen jäsenmaksusi nouse kerralla liikaa.  Katso lopusta ohje vuosikerran lataamiseksi. Kamera-lehden verkkopalvelun lukuoikeus jatkuu etuna normaalisti. Verkkopalvelusta löydät kaikki lehden artikkelit vuodesta 2016 alkaen, ja luettavanasi on myös koko näköislehtien arkisto vuosikerrasta 2013 alkaen.

Tilaa paperilehti

Lehden kulku jäsenille päättyy automaattisesti. Mikäli haluat lehden myös kotiin kannettuna, saat vuosikerran erikoishintaan 55 €, laskutus puolen vuoden erissä (vain Kameraseura ry:n jäsenille, kotimaan tilaukset).

niin helmikuussa ilmestyvä lehti ehtii postitukseen. Huomaathan, että paperilehden tilaus on jäsenyydestä erillinen niin, että sen tilauksen katkaisu myöhemmin ei vaikuta seuran jäsenyyden jatkumiseen. Molemmat tulee katkaista erikseen.

Ellet enää ole jäsen, tee tilaus normaalihintaan 99 €.
Mikäli olet jonkin toisen kameraseuran jäsen, voit tilata lehden SKsL:n tarjouslomakkeella hintaan 89 €.

Jäsenlaskut

Jäsenlaskut postitetaan lähipäivinä. Varsinaisen jäsenen maksu on 120 € (vain 10 €/kk!). Katso muut vuoden 2023 hinnat täältä. Voit tänäkin vuonna halutessasi maksaa laskun 2-3 osassa: käytä samaa viitenumeroa ja maksa viimeinen erä viimeistään 1.4.2023. Saat erissä maksaessasi maksumuistutuksen, mutta siitä ei aiheudu lisäkuluja. Ellet ole vielä jäsen, liity nyt.

Huom: rekisterin ylläpitomuutoksista johtuen et enää tule saamaan paperista jäsenkorttia.

Laskut sähköpostiisi? Ks. seuraava ohje:

Päivitä sähköpostisi

Tarkistathan, että myös sähköpostiosoitteesi on jäsenrekisterissämme. Pyrimme säästämään postikuluissa ja lähettämään pääosan postituksista sähköisesti.

Autat siinä myös tilaamalla jäsenlaskun verkkopankissasi e-laskuna: hae laskuttajaksi Kameraseura ry – huomaathan, että lehtitilauksella ja jäsenmaksulla on tuon laskuttajanimen alla eri vaihtoehdot -> valitse molemmat, jos tilaat lehdenkin! Voit tilata molemmat laskut myös sähköpostiisi ilmoittamalla siitä meille jäsen- tai tilaajapalvelun sähköposteihin.

Tilaa uutisvahti

Ehkä olet jo tilannut uutiskirjeemme ja se tulee sinulle toimivaan sähköpostiin. Uutiskirjeen osoitteisto ei ole mitenkään linkitettynä jäsenrekisteriimme, joten sitäkin ylläpidät itse uutiskirjeen lopussa olevan muutos-/peruutuslinkin kautta. Voit tarkistaa, oletko postituslistalla, tai päivittää tietosi, myös suoraan tästä.

Lataa pdf-vuosikerta

Jäsenenä/lehden tilaajana käytössäsi on Kamera-lehden verkkopalvelun lisäksi koko Kamera-lehden näköislehtien arkisto (vuosikerrat 2013 lähtien). Pääset lukemaan näköislehtiä yksinkertaisesti kirjautumalla verkkopalveluun (ks. ohje alempana). Näköislehdet löytyvät Tuotekirjastostasi (löytyy etusivulta nimesi alta).

Jos lisäksi haluat ladata lehtiä pdf-muotoisina koneellesi luettavaksi, joudut ”ostamaan” tuotteen verkkokaupasta. Tämän voit tehdä vain 2023 vuosikerrasta alkaen. Ostetut lehdet säilyvät tililläsi/ ladatut koneellasi myös, jos jäsenyytesi päättyy.

Ostamista varten toimi seuraavasti (HUOM: tee tämä vasta saatuasi tämän vuoden jäsenlaskun, josta löydät alennuskoodin).

1. Luo ensin tili verkkopalveluun, ellei sinulla ole sitä jo, katso ohje. Muista lisätä tilaajanumero = jäsennumerosi. UUSI JÄSEN: saat jäsennumerosi (asiakasnumero) jäsenlaskun yhteydessä.

2. Siirry verkkopalvelussa kauppaan ja lisää tuote PDF-vuosikerta 2023 ostoskoriisi.

3. Siirry kaupan kassalle. Täytä puuttuvat yhteystietosi.

4. Lisää ”Alennuskoodi” -kohtaan tämän vuoden jäsenlaskulla tuleva koodisi, jolloin hinnaksi muuttuu nolla euroa.

5. Hyväksy tilausehdot ja paina ”Siirry maksamaan”.
Tuote latautuu tilillesi ilman, että ohjaudut varsinaisiin maksujärjestelmiin.

Vuosikerran sisältämät pdf:t latautuvat tämän jälkeen tilillesi automaattisesti aina lehden ilmestyessä ja säilyvät verkkopalvelussa tililläsi toistaiseksi. Voit myös ladata pdf:t koneellesi, joten et tarvitse lukemiseen jatkuvaa verkkoyhteyttä.

Kamera-lehden verkkopalvelun lukuoikeus

Kamera-lehden verkkosivujen suljettua sisältöä voit jäsenenä tai lehden tilaajana käyttää, kun kirjaudut tunnuksillasi lehden sivuille.

Luo ensin tili verkkopalveluun, ellei sinulla ole sitä jo, katso ohje. Muista lisätä tilaajanumero = jäsennumerosi (laskulla = asiakasnumero). Tilin luomisen jälkeen sinulla on automaattisesti lukuoikeus lehden artikkeleihin. UUSI JÄSEN: saat jäsennumerosi jäsenlaskun yhteydessä.

Huom: lukuoikeutta ei siis osteta verkkokaupasta, kuten pdf-vuosikerta, vaan se aktivoituu automaattisesti, kun rekisteröityessä lisäät tietoihisi jäsennumerosi.

Jäsenenä sinulle aktivoituu samalla lukuoikeus näköislehtien arkistoon. Näköislehtien latausoikeutta varten: lue edellinen ohje pdf-vuosikerrasta.

Ota yhteyttä

Mikäli näistä heräsi kysymyksiä, olethan yhteydessä jäsenpalveluumme:

Puh. 0400 802 098 (ti-to klo 12-15 / 16.2.2023 alkaen ti & to klo 10-12)
jasenpalvelut (at) kameraseura.fi

Kirjautumisten osalta voit kysyä neuvoa myös toimihenkilöiltä kerhotapaamisissa.

_____________

TULLEITA KYSYMYKSIÄ

Tähän kohtaan artikkelia lisätään tietoja, joita olette meiltä kysyneet muutokseen liittyen. Tiedot päivitetään myös yllä olevaan artikkeliin.

 • Pitääkö minun tehdä jotain, jotta lehden tuleminen jäsenetuna päättyy, ellen sitä tilaa?
  • Ei tarvitse. Lehti on ollut Kameraseuran jäsenyyteen liittyvä ”lahja”, jota nyt vain ei enää toimiteta sinulle. Jäsenyytesi jatkuu normaalisti.
 • Miten nämä näkyvät tilaustiedoissani?
  • Kameraseuran jäsenyys ja lehtitilaus ovat kaksi eri asiaa.
   • Jäsenyys näkyy tilaustiedoissa omana rivinään, eikä eri jäsenetuja (kuten aiemmin lehti) ole lueteltu tietojen yhteydessä.
   • Kamera-lehden tilaaja ei ole automaattisesti seuran jäsen, joten lehtitilaus näkyy omana rivinään. Muutoksen myötä tietoihisi tulee siis näkyviin jäsenyyden lisäksi  erillinen lehtitilaus, jos sellaisen nyt erikseen tilaat. Ellet ole jäsen, tiedoissasi näkyy vain lehtitilauksesi.

Nähdään seuran tapaamisissa!

Kaikki artikkelit