Teema huhtikuussa 2023

KUVA: Kari Korpihete ”Vincent van Gogh”

Tervetuloa Teeman huhtikuun kerhoiltaan 13.4.2023 klo 18 Kameraseuran uuteen toimitilaan Kaapelitehtaalle, B-porras 4. kerros. Tapahtuma on avoin kaikille Kameraseuran jäsenille.

Ellet ole vielä jäsen ja haluat mukaan, liity tästä.

ESIINTYJÄ

Huhtikuun esiintyjämme on Kameraseuran jäsen Kari Korpihete.

 

KUVAKILPAILU

Huhtikuun peruskilpailun kuvateema on ”kunnianosoitus jollekin kuvataiteilijalle / a tribute to / hommage à”, eli jäljitellään arvostavasti ja kunnioittavasti jonkun tunnetun kuvataiteilijan teosta (valokuva, maalaus, piirros, veistos jne) tai tyyliä. Nimeä kuvatiedostosi niin, että siitä oman nimesi lisäksi ilmenee, kenelle kuvataiteilijalle ja teokselle tai tyylille tribuuttisi osoitat.

Kilpailussa voi kerryttää Vuoden kuvaaja -kilpailun pistesaldoa. Illan esiintyjä arvioi ja kommentoi kuvia, ja osallistujat ja yleisö keskustelevat kuvista.

Kilpailuun voivat osallistua kaikki Kameraseuran jäsenet enintään kolmella (3) digitaalisella teoksella, joista yksi voi olla kuvapari tai kuvasarja.
Kuvankäsittely ja manipulointi vapaa. Kuvatiedostojen suositeltava koko on noin 3840 x 2160 pikseliä. Suositeltava väriavaruus on sRGB. Kilpailussa noudatetaan Kameraseuran kilpailusääntöjä.

Anna kuvatiedostoillesi nimi (Sukunimi Etunimi – Kuvan nimi; kuvaparissa ja -sarjassa hyvä merkata myös esitysjärjestys) ja lähetä se viimeistään perjantaina 7.4.2023 osoitteella ks.teema@gmail.com. HUOM! Jos lähetyspäivänä et ole saanut vastaanottokuittausta, niin kokeile lähettää WeTransferilla. Jos lähetys epäonnistuu, kuvatiedostosi koko saattaa ylittää sähköpostiohjelman enimmäiskoon. Kannattaa pienentää kuvien ”painoa” pakkaamalla hieman tai vähentämällä pikselimäärää.

Terveisin kerhotoimihenkilöt Olli-Philippe Lautenbacher ja Paula Lehtimäki. Kuvakilpailulähetykset osoitteella ks.teema@gmail.com, mutta muissa Teeman toimintaa koskevissa asioissa meihin saa yhteyden osoitteella teema@kameraseura.fi.

Tapahtumatiedot
Alkaa: 13.04.2023 - 18:00
Loppuu: 13.04.2023 - 21:00