Paneelikeskustelu – luontovalokuvauksen eettisyys ja vastuullisuus

Kaikille aiheesta kiinnostuneille avoin ja ilmainen paneelikeskustelu järjestetään torstaina 7.12. Keskustelu on seurattavissa hyvin pienellä rajatulla yleisömäärällä paikan päällä Helsingissä, sekä etäyhteydellä. Etäyhteydellä osallistumisen linkki tulee tänne sivulle lähempänä tilaisuutta. Paikan päälle Kaapelitehtaalle tulevien on ilmoittauduttava etukäteen myöhemmin ilmoitettavalla tavalla.

Paneelikeskustelun teemoina ovat luontovalokuvauksen eettisyys, ekologinen vastuu ja luonnonsuojelu. Teemoja tullaan tarkentamaan lähempänä tilaisuutta.

Huom.!

Yleisöllä on nyt mahdollisuus esittää etukäteen panelisteille kysymyksiä, ja nämä kysymyksetkin huomioidaan teemoja tarkennettaessa. Taustatiedoksi linkki SLV:n eettiset periaatteet ohjeistukseen.

Paneelikeskustelu on osa Kameraseura ry:n aloittamaa sarjaa valokuvan eettisyydestä. Sarjan ensimmäinen keskustelu käytiin teemalla Alastomuus valokuvassa, ja keväällä 2024 keskustelu jatkuu teemalla Katukuvaus. Keskustelut ovat olleet apuna luotaessa seuran eettisiä ohjeita mm. valokuvaan ja kameraseuratoimintaan.

Tämä paneeli järjestetään yhteistyössä Suomen Luonnonvalokuvaajat ry:n (SLV) kanssa.

Panelisteiksi ovat lupautuneet luontovalokuvaajat:

Jonna Wood
SLV:n Eettisen toimikunnan puheenjohtaja
www.jonnawood.com

Mikko Oivukka
Luontokuvausyrittäjä, Kuusamo Nature Photography
SLV:n Eettisen toimikunnan jäsen
www.kuusamonaturephotography.fi

Olli Leino
Ympäristötutkija, SLV ry:n hallituksen jäsen
Portfolio

Kalle Larsson
Tubettava luontokuvaaja
www.kallelarsson.fi

Merkitkää kalenteriin ja tiedottakaa tilaisuudesta. Tervetuloa paneeliin!

Artikkelikuva: Jonna Wood

Alkaa: 07.12.2023 - 18:00