Natura maaliskuussa: Haastekilpailu 2021 ”Ihminen ja luonto”

Naturan maaliskuun Haastekilpailu-illan aloittaa Mikko Meriluoto Vihdin Kameraseurasta. Hän esittelee Vihdin Kameraseuran toimintaa. Tämän vuoden Haastekilpailu on toteutettu yhteistyössä heidän kanssaan.

Tilaisuus on Teams-virtuaalitapaaminen.

Linkki Microsoft Teams – kokoukseen

Haastekilpailu 2021

Haastekilpailun teemana on ”Ihminen ja luonto”. Kuvassa tulee näkyä luonnon ohella jotain ihmisen aikaan saamaa. Kilpailu järjestetään tällä kertaa yhteistyössä Vihdin Kameraseuran kanssa.

Kilpailuun saa osallistua enintään kolmella (3) yksittäisellä manipuloimattomalla kuvatiedostolla (ei kuvapareja eikä kuvasarjoja) osallistujaa kohti. Kuvien suosituskoko on leveys 1920 pix. ja korkeus 1080 pix. Kuvatiedoston koko max. 10 megaa. Kilpailuun voi osallistua missä tahansa kilpailussa aiemmin palkituilla luonto- ja ympäristöaiheisilla kuvilla, paitsi ei aiemmin tässä haastekilpailussa palkituilla kuvilla.
Huomioikaa Naturan kilpailusäännöistä erityisesti kuvien manipulointia rajoittavat säännöt.

Seuraavien kameraseurojen jäsenet saavat osallistua kilpailuun: Amatörfotografklubben i Helsingfors (AFK), Hyvinkään kameraseura (HK), Kameraseura ry (KS), Kara-Kamerat (KK), Laajasalon Valokuvaajat (LV), Olarin Kamerat (OK), Soukan Kamerat (SK), Tapiolan Kamerakerho (TK), Vantaan Fotokerho (VFK) ja Vihdin Kameraseura (VKS).

Kilpailukuvien latauslinkki

Valitse vasemmasta yläreunasta ”Natura” ja lue kuvien latausohjeet. Valitse kaikki max. kolme (3) kuvaa samalla kertaa ja täytä kaikki kysytyt kentät kunkin kuvan kohdalla.

Merkitse kuvien latausjärjestelmässä myös edustamasi seuran nimilyhenne, oman nimesi eteen (ks. lyhenteet yllä, esimerkiksi ”LV Kirsi Kuvaaja”).

Tämän jälkeen lataa kuvasi. Lataa-nappi löytyy vasemmalta ylhäältä. Kun olet laittanut kuvasi latautumaan, odota niin kauan, että kuvasi tulevat näytölle ja niiden alla lukee ”Ladattu”.

Kilpailukuvat tulee ladata viimeistään perjantaihin 19.3.2021 klo 18.00 mennessä.

Tapahtumatiedot
Alkaa: 23.03.2021 - 18:00
Loppuu: 23.03.2021 - 21:00

Tapahtumapaikka
Etäyhteydellä virtuaalinen kokous