Natura huhtikuussa: Pekka Lehtonen: Lumoava Japani / Kuvaparikilpailu

Natura saa keväiseen huhtikuuhun vieraakseen Pekka Lehtosen esityksenään ”Lumoava Japani”. Esityksessä käydään läpi Japanin luontoa luonnonsuojelualueilla, vuorilla, rannikoilla ja puistoissa sekä tutustutaan Japanin ikivanhoihin kulttuurikohteisiin. Pekka on pärjännyt hyvin monissa valokuvakilpailuissa. Hän mm. voitti viime vuonna Naturan vuoden luonto- ja ympäristökuvaajakilpailun.

Kuvaparikilpailu

Kilpailuun voi osallistua enintään kahdella (2) luonto- tai ympäristöaiheisella kuvaparitiedostolla. Kukin kuvapari tulee sijoittaa yhteen kuvatiedostoon. Tässä linkki vuoden 2018 kuvaparikilpailun palkittuihin, joista voi katsoa mallia kuvaparien sijoittamisesta yhteen tiedostoon.

Kilpailukuvien latauslinkki

Valitse vasemmasta yläreunasta ”Natura” ja lue kuvien latausohjeet. Valitse molemmat kaksi (2) kuvaparia samalla kertaa ja täytä kaikki kysytyt kentät kunkin kuvan kohdalla. Tämän jälkeen laita kuvasi latautumaan. Lataa-nappi löytyy vasemmalta ylhäältä. Kun olet laittanut kuvasi latautumaan, odota niin kauan, että kuvasi tulevat näytölle ja niiden alla lukee ”Ladattu”.

Kilpailukuvat tulee ladata perjantaihin 22.4.2022 kello 18 mennessä!

Naturan kuvakilpailuiden säännöt

Tapahtuma on virtuaalikokouksena Teamsissä.

Tässä linkki tilaisuuteen

Tapahtumatiedot
Alkaa: 26.04.2022 - 18:00
Loppuu: 26.04.2022 - 20:30

Tapahtumapaikka
Etäyhteydellä virtuaalinen kokous