Natura helmikuussa: Teuvo Rämänen ja suon mystiikka / Peruskuvakilpailu

Helmikuun vieraaksi saamme Espoolaisen luontokuvaharrastajan Teuvo Rämäsen. Hänen esityksensä aiheena on ”Suon mystiikka – luontokuvia Torronsuolta”. Torronsuo on ollut Teuvolle jo vuosia yksi suosikkikuvauskohteista suon luonnon kauneudesta johtuen, mutta myös siksi, että sinne on helppo ja nopea mennä hänen mökiltään. Teuvo on kuvannut Torronsuota yli 10 vuoden ajan ja edelleen hän löytää sieltä uutta kuvattavaa etenkin aamusumujen aikaan. Teuvolla oli viime vuoden maaliskuussa Torronsuosta valokuvanäyttely Järvenpää-talossa.

Tapahtuma on virtuaalikokouksena Teamsissä. 

Microsoft Teams -kokous
Liity tietokoneella tai mobiilisovelluksella

Peruskuvakilpailu

Kilpailuun voi osallistua enintään kolmella (3) yksittäisellä luonto- tai ympäristökuva-aiheisella kuvatiedostolla. Ei kuvasarjoja eikä kuvapareja.
Säännöt kilpailuun: Naturan kuvakilpailuiden säännöt

Kilpailukuvien latauslinkki

Linkkiin mentyäsi paina vasemman yläkulman ”Natura” sanaa ja pääset lataamaan kuviasi. Lataa kaikki 3 kuvaa samalla kertaa ja täytä pyydetyt tiedot. Kuvien maksimikoko alle 10 megatavua. Kun olet painanut vasemmalta ylhäältä ”Lataa” painiketta, odota niin kauan, että kuvasi tulevat sivulle jälleen näkyviin ja niiden alla lukee ”Ladattu”.

Kilpailukuvat tulee ladata perjantaihin 19.2.2021 klo. 18 mennessä!

Tapahtumatiedot
Alkaa: 23.02.2021 - 18:00
Loppuu: 23.02.2021 - 20:00

Tapahtumapaikka
Etäyhteydellä virtuaalinen kokous