Natura helmikuussa: Jyrki Kallio-Koski / Peruskuvakilpailu

Helmikuun vieraamme saapuu Oulusta asti. Hän on luontokuvaaja Jyrki Kallio-Koski ja hänen esityksenään on ”Hetkiä Koillismaalla”. Se on kertomus vuodenkierrosta Koillismaan maisemissa. Jyrki kuvaa nykyään useimmiten Koillismaan, Käsivarren  Lapin, Pohjois-Pohjanmaan ja Keski-Suomen luontoa. Jyrki oli myös viime vuonna yksi Vuoden Luontokuva – kilpailun tuomareista.

Jyrki julkaisi pari vuotta sitten kirjan ”Raittijärvi- Kaljukankylä”. Kirja kertoo Käsivarren Lapin tuntureilla olevasta porosaamelaisten kylästä ja heidän elämästään. Jyrki tuo joitain kappaleita tuota kirjaa mukanaan ja sitä on mahdollista ostaa häneltä.

Peruskuvakilpailu kuvatiedostoille

Kilpailuun voi osallistua enintään kolmella (3) yksittäisellä luonto- tai ympäristökuva-aiheisella kuvatiedostolla. Ei kuvasarjoja eikä kuvapareja.
Säännöt kilpailuun: Naturan kuvakilpailuiden säännöt

Kilpailukuvien lataus seuraavan linkin kautta:
Kilpailukuvien lataus

Linkkiin mentyäsi paina vasemman yläkulman ”Natura” sanaa ja pääset lataamaan kuviasi. Lataa kaikki 3 kuvaa samalla kertaa ja täytä pyydetyt tiedot. Kuvien maksimikoko alle 10 megatavua. Kun olet painanut vasemmalta ylhäältä ”Lataa” painiketta, odota niin kauan, että kuvasi tulevat sivulle jälleen näkyviin ja niiden alla lukee ”Ladattu”.

Kilpailukuvat tulee ladata perjantaihin 21.2.2020 klo. 18 mennessä!

Tapahtumatiedot
Alkaa: 25.02.2020 - 18:00
Loppuu: 25.02.2020 - 21:00