Näyttelykuvaajien helmikuun kokous 26.2 klo 18

Helmikuussa olemme taas tavanomaisessa ”rytmissä”. Kokouspaikkana Eerikinkatu 46 , aika  26.2.2018  klo 18:00 meille tulee Ft Leena Saraste  pitämään alustusta oman kädenjäljen löytämisestä. Erottuakseen muista ja kehittääkseen omaa tyyliään toivomaansa suuntaan  on hyvä välillä pohtia mitä haluaa kuvillaan kertoa ja miten tyyliään ja ilmaisutaitoaan voisi kehittää  eteenpäin, eli siihen suuntaan, että sanoma aukeaa mahdollisimman helposti myös tuomareille.

Nyt on hieno mahdollisuus saada Leena Sarasteelta arvokasta, henkilökohtaista palautetta kuvista.  NÄYTTELYKUVAAJAT,  LADATKAA SIIS KUVIANNE TÄNNE  15.2 MENNESSÄ. Kuvat tulee merkitä kuvaajan nimi_kuvan nimi.  Voitte laittaa sinne  yhden tai monta kuvaanne. https://am2609.kuvat.fi/i/c3ddae0e2ebd5a10f82e139aa51f05c1

Seuraava circuit, johon näyttelykuvaajat osallistuvat on 6th Greek photocircuit 2018  (FIAP 2018/059-062). Kuvien latausaika päättyy 4.2  ja vastauksia saadaan 20.2, joten tuokaa myös sinne lähettämänne kuvat  ja tulokset mukaan.

Tervetuloa kaikki vanhat ja uudet näyttelykuvaajat. Ilmapiiri on vapaa ja positiivinen. Voi tulla ilman kuviakin katsomaan mitä näyttelykuvaajilla on tarjota.

Ennakkotietona maaliskuun ohjelmasta. Jussi Aalto valokuvaliike Kuvajaisesta on lupautunut  kertomaan  näyttelytulostamisesta. Hän kertoo ja näyttää eri papereiden ominaisuuksista ja mitä kannattaa ottaa huomioon paperin valinnassa. Eli tuokaa kaikki tulostamiseen liittyvät kysymyksenne maaliskuun kokoukseen  26.3 klo 18. Paikkana Eerikinkatu.

Kun teille tule hyviä ideoita, kysymyksiä ym. ottakaa yhteyttä näyttelykuvaajien tiimiin Jan: jan.ekstrom@aidertech.com  ja Marjut: marjuthannele@outlook.com

 

Kaikki artikkelit