Maaliskuun ohjelma

Maaliskuun  kokous pidetään 26.3 klo 18:00 Eerikinkadun tiloissa.

 

Helmikuun  kokouksessa saimme hyvää  henkilökohtaista palautetta  uusista näyttelykuvistamme. Leena Sarasteen alustus ja kuvapalaute saivat ihmiset liikeelle ja mukana oli 20 henkilöä.

 

Maaliskuun kokouksessa meillä on  vieraana Jussi Aalto Kuvajaisesta. Hänen vierailuaan silmälläpitäen miettikää jo valmiiksi kysymyksiä fine art tulostamisesta, tulostepapereista ja kaikesta kilpailukuvien tulostamiseen ja papereihin liittyvästä.   Katselemme myös Greek circuitiin, Huangbai Mountain 2018 sekä Ocean international circuitiin lähetettyjä kuvia.

 

8.4 on Kuopio photo internationalin viimeinen jättöpäivä. Siellä on mielenkiintoiset sarjat; fine art, huumori ja portrait.  Jos halauatte palautetta myös sinne lähetettävistä kuvista niin tuokaa mukaan. Huumorikuvia ei juuri näe.

Tuokaa kuvat muistitikulla, koska emme tiedä joudummeko Tiiligalleriaan ja siellä ei ole tietokoneen kautta pääsyä nettiin.

 

Huhtikuun kerhoillan ohjelman ennakkotietona  Hemmo Ristimäki tulee alustamaan keskustelua kilpailujen tuomaroinnista. Miten tuomarit katselevat kuvia ja mitä voisimme tehdä herättääksemme tuomareissa positiivisin mielikuvan. Odotamme vilkasta keskustelua  meille kaikille tärkeäastä aiheesta.

 

Nyt kaivataan taas FB sivulle ”kuva kerran kuussa”  kuvia, joista  voi antaa rakentavaa palautekommentteja.

Laittakaa uusi näyttelykuva niin saatte  jo ennakkotuntumaa  ja mahdollisia korjausehdotuksia.

 

 

 

 

 

 

Kaikki artikkelit