KEVÄTNÄYTTELYN TEOKSET VALITTU

Kuva: Jukka Kuusela, Suuri tuntematon

Kevätnäyttelymme aiheena tänä vuonna on ”Luonto ja ihminen”. Kuvaajille oli annettu vapaat kädet kuvaamiseen, aiheen käsittelyyn sekä myös mahdollisuuteen muokata kuvia.

Näyttelyyn lähetetyistä 123 teoksesta ja 37 osallistujasta valikoitui näyttelyyn 55 teosta 26 Kameraseuran jäseneltä. ”Teknisesti laadukkaita kuvia oli paljon ja aihetta oli myös onnistuneesti lähestetty monesta eri näkökulmasta”, totesi näyttelyn tuomari Suomen Luonto -lehden Art Director Marika Eerola.

Näyttelyssä ovat mukana Lea Horto, Jan Ekström, Risto Heikkilä, Marit Henriksson, Vesa Jakkula, Klaus Kannas, Paula Kauppi, Raimo Ketolainen, Ari Komulainen, Sami Kontto, Jukka Kuusela, Eila Lassus, Olli Philippe Lautenbacher, Henna Lundenius, Miikka Maijala, Jari Mankinen, Iiris Niemi, Vesa Papunen, Risto Pilvi, Tiina Pohjanpelto, Minna Rapeli, Vesa  Rauhala, Margarita, Simonova, Antti Sorva, Eija Visavuori ja Juhani Visavuori.

Kameraseuran kevätnäyttely on perinteinen, jo merkittäväksi kasvanut tapahtuma, jossa seuran jäsenet voivat kohdata yhteisen teeman äärellä. Vuosittaisen tapahtuman järjestää Kameraseuran näyttelytoimikunta.

Näyttelyn avajaisia vietetään keskiviikkona 6.4. klo 17 alkaen. Lämpimästi tervetuloa!

LUONTO JA IHMINEN

Kameraseura ry:n kevätnäyttely

Kaapelitehdas, Kameraseura Galleria West
Tallberginkatu 1, B-porras, 2 krs, Helsinki

Näyttely on esillä 2.–28.4.2022

Kaikki artikkelit