Näyttelyhaku

Lisätiedot ja näyttelyaikojen tiedustelut sähköpostitse osoitteesta galleria@kameraseura.fi.

KAMERA-GALLERIA
Seuran kerhotilojen yhteydessä, Eerikinkatu 46, Helsinki
Kameraseuran kerhot ja jäsenet voivat pitää omatoimisesti näyttelyitä Kamera-galleriassa.

Näyttelytilan pohjapiirustus

GALLERIA WEST
Kaapelitehdas, B-porras, 2. krs, Tallberginkatu 1, Helsinki

Kaapelitehdas on Suomen suurin kulttuurialan toimijoiden vilkas yhteisö. Kameraseuran hallinnoima näyttelytila Galleria West sijaitsee Kaapelitehtaalla Jukka Male Museolta vapautuneessa käytävätilassa B-portaan 2. kerroksessa, jonne kulku onnistuu myös hissillä.

Galleria West tarjoaa tilaa valokuvauksen parissa syntyneille ryhmille, jotka hoitavat itsenäisesti kaiken näyttelyyn liittyvän niin ripustuksen, tiedotuksen, avajaiset kuin valvonnan jne. Ovet ovat avoinna joka päivä klo 9 – 21. Tila on maksuton eikä vaadi näytteilleasettajilta seuran jäsenyyttä.

Näyttelyasettajainfo

www.kaapelitehdas.fi