Näyttelyhaku

Näyttelyhakulomake: https://kameraseura.fi/nayttelyhaku/

Näyttelyhakemukset käsitellään muutaman kerran vuodessa. Molempiin tiloihimme, Kamera-galleria ja Kameraseura Galleria West, haetaan samalla kaavakkeella. Muistathan laittaa vuoden. Lisätiedot tarvittaessa Kameraseuran näyttelytoimikunnalle sähköpostitse:
nayttelytoimikunta@kameraseura.fi.

Näyttelytoimikunta 2023:
Jan Ekström, puheenjohtaja
Pirkko Heiniö
Janne Myllymäki
Sari Teräväinen

Näyttelyn toteutuksesta
Näyttelyasettaja vastaa itse näyttelystä ja sen tekemisestä. Kerro näyttelystä hyvissä ajoin, että yleisö löytää paikalle, Kameraseuralle, sosiaalisessa mediassa, omilla kanavilla. Kirjoita myös lyhyt tiedote Kameraseuralle, jossa kerrot lyhyesti näyttelystäsi. Voit myös tehdä teosluettelon nähtäville. Lähetä kutsut avajaisvieraille pari viikkoa ennen avajaisia.

Näyttelyasettajainfosta saa tietoa näyttelyn pystytykseen ja tiedottamiseen. Kameraseura ei lähtökohtaisesti lainaa omistamiaan kuvaraameja ja niiden paspiksia.

KAMERA-GALLERIA

Huom. Kamera-galleria on muuttanut seuran uuteen toimitilaan Kaapelitehtaalla. Päivitämme tilan tietoja mahdollisimman pian.

Kamera-galleria sijaitsee Kameraseuran kokoustilassa Kaapelitehtaalla, os. Tallberginkatu 1, B-porras, 4. krs. Kameraseuran kerhot ja jäsenet voivat omatoimisesti ja veloituksetta pitää näyttelyitä galleriassa.

Gallerian näyttelyt ovat oletusarvoisesti avoinna tapahtumien, kerhotilaisuuksien ja koulutuksien aikoina. Näytteilleasettaja sopii Kameraseuran näyttelytoimikunnan kanssa muista päivystysajoista.

Kamera-galleria näyttelyasettajainfo

 

KAMERASEURA GALLERIA WEST

Kameraseura Galleria West sijaitsee Kaapelitehtaalla, os. Tallberginkatu 1, B-porras, 2. krs.

Kaapelitehdas on Suomen suurin kulttuurialan toimijoiden vilkas yhteisö. Kameraseuran hallinnoima näyttelytila Kameraseura Galleria West sijaitsee Kaapelitehtaalla entisessä Jukka Male Museolta vapautuneessa käytävätilassa B-portaan 2. kerroksessa, jonne kulku onnistuu myös hissillä.

Kameraseura Galleria West tarjoaa näyttelytilaa valokuvauksen parissa syntyneille ryhmille, jotka hoitavat itsenäisesti kaiken näyttelyyn liittyvän niin ripustuksen, tiedotuksen, avajaiset kuin valvonnan jne. Näytteilleasettajan tulee kuvavalinnoissaan huomioida, että tila on julkinen kulkuväylä, jossa liikkuu myös lapsia ja nuoria. Ovet ovat avoinna joka päivä klo 9 – 21. Tila on maksuton eikä edellytä näytteilleasettajilta seuran jäsenyyttä.

Galleria West näyttelyasettajainfo

www.kaapelitehdas.fi