Wiki Loves Monuments -valokuvakävely

Kameraseuran Maisemakuvaajat  ja Wikimedia järjestävät yhdessä Wiki Loves Monuments -valokuvakävelyn la 24.9.2022 klo 14-15:30.

Tapahtumaan kutsutaan kaikki Kameraseura ry:n jäsenet eli kaikkien kerhojen jäsenet lämpimästi tervetuloa.

Wiki Loves Monuments -valokuvakävelyllä tutustutaan yhdessä paikallisiin kulttuuriperintökohteisiin ja valokuvataan niitä. Samalla perehdytään myös Wiki Loves Monumentsiin, maailman suurimpaan valokuvauskilpailuun, johon on mahdollisuus osallistua kävelyn aikana otetuilla kuvilla. Kilpailun ja kävelyjen ytimessä on kulttuuriperinnön tallentaminen sekä luovan valokuvauksen harrastaminen.

Käymme kävelyn aikana valokuvaamassa Vanhankaupunginkosken maisemissa. Mukana kävelyllä on valokuvaaja ja taidepedagogi Nanna Saarhelo sekä Wikipedia-aktiivi Kimmo Virtanen. Ota mukaasi oma kamera (esim. järjestelmäkamera tai kännykkä). Kävelyn kesto on 1,5h.

Tapaamispaikka on Tekniikan museon sisäänkäynnin edustalla kello 14.00 (Viikintie 1 D).

Tapahtuman jälkeen on mahdollista osallistua em. valokuvakilpailuun. Voit myös tulla tapahtumaan vaikka et osallistu kilpailuun.

Mikä Wiki Loves Monuments?

Wiki Loves Monuments on vuosittain järjestettävä maailmanlaajuinen valokuvauskilpailu, joka pyrkii tuomaan esiin kulttuuriperintöämme laajasti ja monen katseen kautta. Miltä kotikaupunkisi maisemat näyttävät juuri sinun näkökulmastasi?

Kilpailuun voi lähettää kuvia syyskuun ajan. Kuvissa tulee tavalla tai toisella näkyä jokin suojeltu tai muutoin arvokkaaksi määritelty kohde, esimerkiksi rakennus tai maisema.

Lisätietoja Wiki Loves Monuments -kilpailusta: wlm.wikimedia.fi

PS. Ennen kävelyä tai sen jälkeen voi käydä Martti Jämsän panoraamakuvien näyttelyssä Tekniikan museossa. (Tekniikan museon pääsymaksu tai Museokortti).

Tapahtumatiedot
Alkaa: 24.09.2022 - 14:00
Loppuu: 24.09.2022 - 15:30