Toukokuun kuukausikokous

Kameraseuran yhteinen kevätjuhla tiistaina 8.5.2018 klo 18.00
Kamera-galleriassa Eerikinkatu 46

Pitkä talvi on taas takana ja on aika viettää Kameraseuran perinteistä kevätjuhlaa. Perinteitä on hyvä pitää kunniassa, niin tälläkin kertaa. Kokoonnumme yhdessä vaihtamaan kuulumisia hyvän ruoan ja juoman ympärille, kuten jo vuosikymmeniä olemme tehneet.
Perinteisen teemanäyttelyn sijasta vaalimme uutta, viime vuonna alkanutta perinnettä: Suolaamme.

Suolaamisella koululaiset tarkoittivat lukuvuoden loppua; kirjat heitettiin kesäkauden ajaksi säilöön – suolattiin – ja niiden pariin palattiin taas vasta syksyllä. Samoin ajattelimme me kameraseuralaiset tehdä, heittää reilusti vapaalle, löysätä kravattia, ja palata rutiinien pariin vasta syksyn taas koittaessa.
Voit osallistua vapaa-vaiheisen pop-up-näyttelyyn, johon kukin osallistuja voi tuoda enintään kaksi vedosta kooltaan enintään n. 40 cm pidemmältä sivultaan. Samalla voit – jos haluat – kertoa muille, miksi haluat kuvasi esittää ja miksi olet tuonut juuri sen vedoksen. Se saa olla parhaitasi – mutta sen ei tarvitse olla. Se voi olla sinulle jostakin muusta syystä henkilökohtaisesti tärkeä, kokeileva, muistorikas. Kuvat voivat olla, humoristisia, rajoja ylittäviä. Yllätä meidät, tavalla tai toisella! Mukaan voit liittää kirjallisen selityksen vedoksestasi, jos niin haluat.
Vedokset selityksineen teipataan illan aikana Kamera-gallerian seinään gallerian seuraavan näyttelyn alkuun asti! Talo tarjoaa teipit. Valmiiksi kehyksessä olevan kuvan voit ripustaa gallerian vaijerilla. Yleisen seurustelun, vedoksista keskustelun ja näyttelyn kokoamisen lomassa nautimme Kameraseuran tarjoaman buffet-kattauksen.

Kana-vihreä parsa quiche
Tomaatti-vuohenjuusto quiche
Kylmäsavulohi-wasabi wrappeja
Parmankinkku-avocado wrappeja
Verkkomelonilla höystetty vihersalaatti + yrttiöljy
Nizzan salaatti

Raparperipiirakka, kahvi tai tee

Ruoka- ja illanistujaisjuomat jokainen tuo mukanaan.

Ilmoittautumiset viimeistään keskiviikkona 2.5.2018 tätä kautta: https://kamera-lehti.fi/kauppa/tilavaraukset/ilmoittaudu-kevatjuhlaan-2018/. Vain jäsenille ja henkilökunnalle. Tilaisuuteen mahtuu 45 ensimmäistä ilmoittautunutta. Jos suinkin ehdit, tule mukaan jo klo 17 valmistelemaan Galleria juhlakuntoon.

Tervetuloa!

Tapahtumatiedot
Alkaa: 08.05.2018 - 18:00
Loppuu: 08.05.2018 - 21:00