Teema toukokuussa 2024

Teeman toukokuun kerhoilta on keskiviikkona 15.5.2024 klo 18 Kaapelitehtaalla Kamera-galleriassa, B-porras 4. krs, huone 423. Katso tulo-ohjeet täältä. Tapahtuma on avoin kaikille Kameraseuran jäsenille. Jäseneksi haluava voi liittyä tästä.

ESIINTYJÄ

Varmentuu myöhemmin

KUVAKILPAILU

Toukokuun peruskilpailun kuvateema on ”Rytmi”.
Tässä rytmi tarkoittaa nimenomaan kuvan visuaalista tehokeinoa. Wikipedian mukaan Visuaalinen rytmi on samankaltaisten asioiden kuten viivojen, muotojen, värien ja valöörien säännöllistä toistamista. Se on kuvapintaa koossapitävä voima, joka yhdistää sommitelman eri osat toisiinsa.

Kilpailuun voivat osallistua kaikki Kameraseuran jäsenet enintään kolmella (3) digitaalisella teoksella.
Kuvankäsittely ja manipulointi vapaa. Kuvatiedostojen on oltava jpeg-muotoisia, väriavaruus sRGB. Kuvakoko enintään 3840 x 2160 pikseliä (kuvasuhde vapaa), tiedostokoko enintään 6 Mt. Kilpailussa noudatetaan Kameraseuran kilpailusääntöjä. Kilpailupisteet kerryttävät Vuoden kuvaaja -kilpailun pistesaldoa.
Kuvat ladataan seuran kuvaportaalin kautta viimeistään lauantaina 11.5.2024.

Rytmi on teemana myös Suomen Kameraseurojen liiton ensi syksyn kilpailussa, joten voimme sitä silmällä pitäen hyvissä ajoin jo huhtikuussa saada raadilta ja osallistujilta hyviä kommentteja ja parannusehdotuksia kuvistamme.

Terveisin kerhotoimihenkilöt Olli-Philippe Lautenbacher, Paula Lehtimäki ja Tiina Pohjanpelto.
Teeman toimintaa koskevissa asioissa meihin saa yhteyden osoitteella teema@kameraseura.fi.

Alkaa: 15.05.2024 - 18:00
Loppuu: 15.05.2024 - 21:00