Teema maaliskuussa

Teema 11.3.2021 klo 18. Koronapandemian vuoksi kokoonnumme virtuaalisesti Teams-ohjelman kautta.
Liity kokoukseen tästä (linkki tulee muutama päivä ennen kokousta). Kirjauduthan koko nimelläsi!

ESIINTYJÄ

Maaliskuun vieraamme on Lauri Tiikasalo, jonka kuvaesityksen teema on ”Ideoista sattumien kautta tulkintoihin. Katu- ja tilannekuvaaja Lauri Tiikasalo kertoo sekä poimii esimerkkejä.”

KUVAKILPAILU

Tammikuun kuvakilpailun aihe on ”Uni”.

Kilpailuun voivat osallistua vain Helsingin Kameraseuran jäsenet.
Kilpailuun osallistutaan enintään kolmella (3) digitaalisella teoksella, joista yksi voi olla kuvapari tai kuvasarja. Kuvankäsittely ja manipulointi vapaa. Kuvatiedostojen suositeltava koko on noin 3840 x 2160 pikseliä. Suositeltava väriavaruus on sRGB

Nimeä kuvatiedostosi (Kuvaajan Nimi – Kuvan nimi) ja lähetä se osoitteella ks.teema@gmail.com viimeistään 8.3.2021. Teeman kuvakilpailun pisteet kerryttävät Kameraseuran vuoden kuvaaja -kilpailun pistesaldoa. Palkitut ja kunniamaininnan saaneet kuvat viedään Teeman nettigalleriaan.

Terveisin kerhotoimihenkilöt Paula Lehtimäki ja Eija Visavuori
Sähköposti: teema@kameraseura.fi

Artikkelikuva: Paula Lehtimäki  ”Uni”

Alkaa: 11.03.2021 - 18:00