Teema maaliskuussa 2022

Teeman maaliskuun kerhoilta torstaina 10.3.2022 klo 18. Kokoonnuimme etänä Teams-ohjelman välityksellä.

 

ESIINTYJÄ

Maaliskuussa Teemaan saapui vieraaksi Ari-Matti Nikula.

Ari-Matti Nikula on pitkän linjan luontovalokuvaaja. Kameran mahdollisuudet taltioida luontoa ja luoda tunnelmia ovat monipuoliset lähes rajattomat. Vaikka hän ei sulje pois mitään kuvaustyyliä tai kohdetta omassa tuotannossaan, niin lähinnä sydäntä ovat visuaalisesti puhuttelevat kuvat. Suuri osa Ari-Matin valokuvausta on uusien tapojen kokeilu ja kehittely. Luovalle valokuvaukselle on kysyntää ja hän opettaa näitä tekniikoita lyhytkursseilla sekä toimii Kuusamo-opistolla Luontovalokuvauksen koulutuksessa opettajana. Ari-Matti on myös kouluttautunut valokuvaajaksi ja on Kuusamo Nature Photo -tapahtuman taiteellinen johtaja.

arimatinposti@gmail.com

ari-matti.nikula@kuusamo-opisto.fi

www.arimattinikula.fi

www.instagram.com/apumammu/

 

KUVATEEMA

Maaliskuun kuvateema oli ”Varjon voima”. Kuvista järjestettiin kilpailu, jossa voi kerryttää Vuoden kuvaaja -kilpailun pistesaldoa. Kilpailuun tuli kymmeneltä kuvaajalta 26 yksittäisteosta ja 1 kolmen kuvan sarja. Teams-kokouksessa oli parhaimmillaan 35 osallistujaa. Kilpailun tuomari Ari-Matti Nikula kommentoi kuvia ja keskusteli osallistujien kanssa.

Tulokset:

1. sija (3 p.) Olli Philippe Lautenbacher: The Hood
2. sija (jaettu) (1 p.) Jukka Kuusela: Biennale
2. sija (jaettu) (1 p.) Marit Henriksson: Putoava varjoni
2. sija (jaettu) (1 p.) Juhani Visavuori: Suurmies

Terveisin kerhotoimihenkilöt Olli-Philippe Lautenbacher ja Paula Lehtimäki. Teeman toimintaa koskevissa asioissa meihin saa yhteyden sähköpostitse: teema@kameraseura.fi

 

 

Tapahtumatiedot
Alkaa: 10.03.2022 - 18:00
Loppuu: 10.03.2022 - 21:00

Tapahtumapaikka
Etäyhteydellä virtuaalinen kokous