Teema joulukuussa 2022

KUVA: Hannu Iso-Oja

Teema kokoontuu joulukuun kerhoiltaan 8.12.2022 klo 18 Kameraseuran Kamera-galleriaan osoitteeseen Eerikinkatu 46. Tapahtuma on avoin kaikille Kameraseuran jäsenille.

ESIINTYJÄ

Joulukuussa Teemaan saapuu vieraaksi kameraseuralainen Hannu Iso-Oja.

KUVAKILPAILU

Joulukuun peruskilpailun kuvateema on ”Ajan patina”. Kilpailussa voi kerryttää Vuoden kuvaaja -kilpailun pistesaldoa. Illan esiintyjä arvioi ja kommentoi kuvia, ja osallistujat ja yleisö keskustelevat kuvista.

Kilpailuun voivat osallistua kaikki Kameraseuran jäsenet enintään kolmella (3) digitaalisella teoksella, joista yksi voi olla kuvapari tai kuvasarja. Kuvankäsittely ja manipulointi vapaa. Kuvatiedostojen suositeltava koko on noin 3840 x 2160 pikseliä. Suositeltava väriavaruus on sRGB. Kilpailussa noudatetaan Kameraseuran kilpailusääntöjä.

Anna kuvatiedostoillesi nimi (Sukunimi Etunimi – Kuvan nimi; kuvaparissa ja -sarjassa hyvä merkata myös esitysjärjestys) ja lähetä se viimeistään lauantaina 3.12.2022 osoitteella ks.teema@gmail.com. HUOM! Jos lähetyksen jälkeen ei ole tullut vastaanottokuittausta, niin kokeile lähettää WeTransferilla.

MUU OHJELMA

Valitaan kerhotoimihenkilöt vuodelle 2023.

Valitaan kuvateemat kevätkaudelle 2023; miettikää valmiiksi hyviä ehdotuksia.

Julkistetaan vuoden aikana eniten Teemassa kilpailupisteitä saavuttaneet.

Terveisin kerhotoimihenkilöt Olli-Philippe Lautenbacher ja Paula Lehtimäki. Kuvakilpailulähetykset osoitteella ks.teema@gmail.com, mutta muissa Teeman toimintaa koskevissa asioissa meihin saa yhteyden osoitteella teema@kameraseura.fi.

Alkaa: 08.12.2022 - 18:00
Loppuu: 08.12.2022 - 21:00