Teema helmikuussa – Tilt Shift -kuvaus

Teema 11.2.2021 klo 18. Koronapandemian vuoksi kokoonnumme virtuaalisesti Teams-ohjelman kautta. Liity kokoukseen tästä (linkki tulee muutama päivä ennen kokousta). Kirjauduthan koko nimelläsi!

ESIINTYJÄ

Helmikuun kerhoillassa torstaina 11.2.2021 saamme tutustua Tilt Shift -kuvaukseen. Suomessa kuvaustekniikkaa ei juurikaan tunneta, mutta Teemaan vieraaksi lupautunut Kimmo Lepistö on maassamme alansa harvoja osaajia. Hänen Qwertyhead Films -yrityksensä on erikoistunut Tilt Shift -kuvaukseen sekä time- ja hyper-lapse-kuvaukseen.

Illan aikana Lepistö näyttää omia kuviaan ja esittelee perusasioita Tilt Shift -kuvauksesta; millä hankinnoilla pääset alkuun ja miten syvennät osaamistasi.

Tilt Shift -kuvaus sopii erityisen hyvin arkkitehtuuri-, luonto-,  henkilö- ja tuotekuvauksiin, joten aiheesta löytyy jokaiselle kameraseuralaiselle uutta erilaista näkökulmaa omaan kiinnostuksen kohteeseen.

KUVAKILPAILU

Helmikuun kuvakilpailun aihe on ”Talo”.

Kilpailuun voivat osallistua vain Helsingin Kameraseuran jäsenet.
Kilpailuun osallistutaan enintään kolmella (3) digitaalisella teoksella, joista yksi voi olla kuvapari tai kuvasarja. Kuvankäsittely ja manipulointi vapaa. Kuvatiedostojen suositeltava koko on noin 3840 x 2160 pikseliä. Suositeltava väriavaruus on sRGB

Nimeä kuvatiedostosi (Kuvaajan Nimi – Kuvan nimi) ja lähetä se osoitteella ks.teema@gmail.com viimeistään 8.2.2021. Teeman kuvakilpailun pisteet kerryttävät Kameraseuran vuoden kuvaaja -kilpailun pistesaldoa. Palkitut ja kunniamaininnan saaneet kuvat viedään Teeman nettigalleriaan.

Tervetuloa kerhoiltaan!

Vetäjät: Paula Lehtimäki ja  Eija Visavuori