Pimiöryhmän näyttelyn aloitustapaaminen

Kameraseuran Pimiöryhmälle on varattu näyttelyaika Kameraseura Galleria Westissä toukokuussa 2023. On aika laittaa näyttelyprojekti aluilleen. Mukaan toivotaan erilaisia kuvaajia, kuvia ja kemiallisen valokuvan tekniikoita laajalla skaalalla. Tule siis mukaan olit sitten aloittelija tai pimiökonkari! Aiempaa kokemusta näyttelyiden tekemisestä ei vaadita. Tarkoitus on oppia, saada uutta kokemusta ja kehittyä valokuvauksessa ja vedostamisessa. Omaan tekemiseen, kuvien valintaan ja vedostamiseen, kehystämiseen ja ripustamiseen on tarjolla apua ja opastusta. Jos sinulla on mielessä projekti, sarja, kuvakokonaisuus tai vaikka yksittäinen kuva, tuo siitä mukanasi (työ)vedoksia. Myös digitaalisia/skannattuja kuvia voi esittää tapaamisessa.

Näyttelyyn on aikaa n. 4 kuukautta. Tällä aikaa tapaamme näyttelyryhmän kesken mahdollisuuksien mukaan muutaman kerran (tarvittaessa etänä). Kuvia ja näyttelyä voidaan työstää myös pimiöryhmän tapaamisten (joka kuun 3. maanantai) yhteydessä.

Jos et pääse ensimmäisellä kerralla paikalle, ilmoita kiinnostuksestasi pimiön fb-ryhmän kautta tai sähköpostilla kspimioryhma@kameraseura.fi ja tule mukaan seuraavalla kerralla.

Tapahtumatiedot
Alkaa: 09.01.2023 - 18:00
Loppuu: 09.01.2023 - 20:30

Tapahtumapaikka
Kameraseuran pimiö
Runeberginkatu 36
Helsinki