Näyttelykuvaajat huhtikuun kokous

Kuva: Eija Visavuori

Näyttelykuvaajien huhtikuun kokous järjestetään etänä 27.4. klo 18 alkaen.

Hanna Råst

Vieraanamme on Hanna Råst, joka antaa palautetta etukäteen ladatuista kuvista.

Varautukaa lataamaan max 4 kpl kuvianne. KUVAT TULEE LADATA 20.4. MENNESSÄ.  On tärkeää, että merkitsette kuvan koko nimellä + kuvan nimi. Esim Marjut_Korhonen_Kukkataulu. Latauslinkki löytyy täältä:
https://marjutkorhonen.kuvat.fi/i/GDgFJadAVY2wfWXBcmKtpvjqTkr58U9h

Olemme saaneet käyttöömme Microsoft teams -tilin. Osallistumiskutsua varten tarvitsen kaikkien osallistujien sähköpostin. Jos haluat osallistua, niin lähetätkö minulle sähköpostin otsikolla ”Näyttelykuvaajat etä” osoitteeseen jan.ekstrom@aidertech.com .
Tässä on ohjeet liittymiselle:

Kun liitytte, niin sulkekaa kameranne ja mikrofoninne. Kun liikutatte hiirtä näytöllä alhaalle ilmestyy palkki, jossa on mikrofonin ja kameran kuvat – klikatkaa niitä sulkeaksenne ne.

Helpoin tapa liittyä kokoukseen, on asentaa omalle koneelle ilmainen Teams-sovellus. https://www.microsoft.com/…/mi…/microsoft-teams/download-app  Mikäli ohjelma pyytää asennuksen jälkeen oppilaitoksen tietoja, Mikrosoft-tiliä tms., niin et välitä niistä. Asennus on valmis. Kun saat kutsulinkin, klikkaat vain sitä sähköpostissasi ja Teams aukeaa automaattisesti. Mikäli asensit Teamsin nyt, voit kokeilla jo heti alla olevaa kutsulinkkiä. Teams- kokoukseen voi osallistua ilman Teams-sovelluksen asentamista Edge- tai Chrome-selaimilla. Sen sijaan Safari-, Firefox- ja Explorer selaimien käyttäjien pitää aina asentaa Teams-sovellus. Toimi näin: Kopioi alla oleva kutsulinkki klikkaamalla Microsofttekstin päällä hiiren oikealla ja valitsemalla ”kopioi linkki”. Avaa sitten esim. Chrome tai Edge selain ja liitä linkki osoiteriville. Kun Teams pyytää asentamaan työpöytäsovellusta, klikkaa sen sijaan vieressä näkyvää tekstiä ”Liity sen sijaan verkossa”. Tässä tarvittaessa video-ohjeita eri liittymistavoista https://wistec.fi/ohjeita-etaosallistujille/ Mikäli osallistut matkalla, palveluun voi ladata ilmaisen Teams appsin puhelimesi tai tablettisi omasta sovelluskaupasta. Sovellus toimii hienosti ja tarjoaa nykypuhelimen hyvän kuvan- ja äänenlaadun.

Tapahtumatiedot
Alkaa: 27.04.2020 - 18:00
Loppuu: 27.04.2020 - 20:00

Tapahtumapaikka
Etäyhteydellä virtuaalinen kokous