NATURAL WORLD PHOTO COMPETITION 2023

NATURAL WORLD PHOTO COMPETITION

In English, see below.

Tervetuloa ’Natural World’ -valokuvakilpailuun, jossa valokuvaajat Helsingistä ja Manchesterista kokoontuvat esittelemään ympärillämme olevaa maailmaa.

Kilpailu, jonka teema on yhtä rajaton kuin luonnollinen maailma, haastaa sinut vangitsemaan maailmaasi, ilmaisemaan sitä yksilöllisesti ja herättämään sen eloon.

Olipa kyseessä arktisen alueen laaja erämaa tai monimuotoinen ja vilkas elämä, ihmiset ja kasvot kaupungeissamme, luonto on täynnä ihmeitä, jotka odottavat tutkimista ja kameran tallentamista.

Kun lähetät hakemuksesi, muista, että tämä kilpailu ei ole vain kauniiden kuvien ottamista. Anna valokuviesi kertoa tarina, inspiroida ja herättää uteliaisuutta.

Aika päästää luovuutesi valloilleen, tutkia luontoa ja vangita sen omaleimaisuus.

Emme malta odottaa nähdä upeita kuviasi!

Lataa kuvat täällä viimeistään 5.6.2023.

Järjestämme kilpailun yhdessä South Manchester Camera Clubin kanssa.

Kuva: Broad-bodied Chaser by Tony North


Welcome to the ’Natural World’ photo competition, where photographers from two different parts of the world – Helsinki and Manchester – come together to showcase the world around us.

With a theme as boundless as the natural world, the competition challenges you to capture your world, express it uniquely, and make it come alive.

Whether it’s the vast wilderness of the Arctic or the diverse and bustling life, people, and faces that inhabit our cities, the natural world is full of wonders waiting to be explored and captured by your camera.

As you submit your entries, remember that this competition is not just about taking pretty pictures. Let your photos tell a story, inspire and spark curiosity.

Time to unleash your creativity, explore the natural world and capture its distinctiveness.

We can’t wait to see the fantastic photos you come up with!

Upload images here.

The last date for entries is early June

This competition is run in conjunction with South Manchester Camera Club

Picture: Broad-bodied Chaser by Tony North

Tapahtumatiedot
Alkaa: 05.06.2023 - 00:00
Loppuu: 05.06.2023 - 00:00