Natura Marraskuussa: Kaija Keskinen: Vuoden luontokuvakilpailu / Vuoden luonto- ja ympäristökuvaajakilpailu

Kaija Keskinen Suomen Luonnonvalokuvaajista tulee kertomaan Vuoden luontokuvakilpailusta ja näyttää tuoreimman Vuoden luontokuvakilpailun semifinalistikuvia. Kaija sai vuonna 2018 Suomen valokuvajärjestöt ry:n Finnfoto-palkinnon monipuolisesta ja pitkästä päivätyöstä suomalaisen luontokuvauksen parissa. Kaija on ollut yli kymmenen vuoden ajan mukana järjestämässä Vuoden luontokuvakilpailua sekä siihen liittyvää kiertävää näyttelyä. Samoin hän on mukana toimittamassa vuosittain ilmestyvää Vuoden luontokuvat – kirjaa.

Vuoden luonto- ja ympäristökuvaajakilpailu

Naturan arvokkain kilpailu. Kilpailuun osallistutaan viiden kuvan kokoelmalla, joka ei ole kuvasarja (vain kuvatiedostot). Kokoelman tulee osoittaa kuvaajan monipuolista luonto– ja ympäristökuvauksen osaamista.

Säännöt kilpailuun:
Naturan kuvakilpailuiden säännöt

Kilpailukuvien lataus tapahtuu seuraavan linkin kautta:
Kilpailukuvien lataus

Linkkiin mentyäsi paina vasemman yläkulman ”Natura” sanaa ja pääset lataamaan kuviasi. Lataa kaikki 5 kuvaa samalla kertaa. Kun olet painanut vasemmalta ylhäältä ”Lataa” painiketta, odota niin kauan, että kuvasi tulevat sivulle jälleen näkyviin ja niiden alla lukee ”Ladattu”.

Kilpailukuvat tulee ladata perjantaihin 22.11.2019 kello 18 mennessä!

Tapahtumatiedot
Alkaa: 26.11.2019 - 18:00
Loppuu: 26.11.2019 - 21:00