Natura huhtikuussa: Minna Pyykkö: ”Kuulin allien laulavan”

Huhtikuussa Natura saa vieraakseen Yleisradion kanavilta tutun luontotoimittajan Minna Pyykön. Hänen esityksenään on ”Kuulin allien laulavan”. Minna on myös taidemaalari ja häneltä ilmestyi viime vuonna esityksen nimeä kantava suomalaista luontoa esittelevä, vuodenaikojen mukaan etenevä maalauspäiväkirja. Suomen WWF valitsi sen vuoden 2020 vuoden luontokirjaksi.

Ylen haastattelussa vuodelta 2019 Minna kertoo, että rakkauden luontoon hän on perinyt isältään. Lapsesta asti maalausta harrastanut Minna sai innostusta isänsä kanssa käydyistä keskusteluista siitä, miten kuvataide on totta ja merkityksellistä. Ja miten sen avulla voi kuvata asioita, joita ei voi sanoiksi pukea. Maalaaminen on myös opettanut häntä katsomaan luonnon yksityiskohtia, sen kauneutta ja ihmeellisyyttä.

Minna on tehnyt Ylelle televisioon luontosarjaa Ulos luontoon ja Radio Suomessa kuullaan sunnuntaiaamuisin luonto-ohjelmaa Minna Pyykön maailma. Hänet on myös palkittu mm. Tiedonharava – ympäristöpalkinnolla ja Suomen luonnonsuojeluliiton Kultainen sulka – tunnustuksella.

Minna Pyykkö

Tilaisuus on virtuaalitapahtuma Microsoft Teamsissa.

Linkki Microsoft Teams – kokoukseen

Tapahtumatiedot
Alkaa: 27.04.2021 - 18:00
Loppuu: 27.04.2021 - 20:30

Tapahtumapaikka
Etäyhteydellä virtuaalinen kokous