Natura helmikuussa: Leena Saraste ja pilvet valokuvaajan taivaalla

Naturan helmikuun vieraaksi tulee Leena Saraste. Leenan esityksen aiheena on ”Pilvet valokuvaajan taivaalla”. Leenalla on vuosikymmenten kokemus valokuvaajana, kuvajournalistina ja hän on toiminut myös valokuvauksen opettajana. Kahdesti hänet on palkittu valokuvataiteen valtionpalkinnolla ja vuonna 2005 Finnfoto – palkinnolla.

Pilvet olivat valokuvaajalle aluksi mahdoton haaste. Ensimmäiset kuvat, joissa niitä näkyi, on tehty n. 1850 ja vielä 1950-luvulle saakka pilvikuva oli suuri taidonnäyte. Nyt niillä voi leikkiä mielinmäärin, ongelmitta.

Esityksensä jälkeen Leena antaa palautetta osanottajien omista kuvista eli tuo palauletta halutessasi pari kolme kuvaa (digikuvaa) tilaisuuteen. Leenan sanoin: ”Olisi hauskaa, jos naturalaiset toisivat omia pilviään, mutta palautetta annetaan myös muille kuville.”

Palautekuvatiedostot voi halutessaan ladata etukäteen seuraavan linkin kautta:
Palautekuvien lataus

Linkkiin mentyäsi paina vasemman yläkulman ”Natura” sanaa ja pääset lataamaan kuviasi. Lataa kaikki kuvasi samalla kertaa. Kun olet painanut vasemmalta ylhäältä ”Lataa” painiketta, odota niin kauan, että kuvasi tulevat sivulle jälleen näkyviin ja niiden alla lukee ”Ladattu”.

Tapahtumatiedot
Alkaa: 26.02.2019 - 18:00
Loppuu: 26.02.2019 - 21:00

Tapahtumapaikka
Kamera-galleria
Eerikinkatu 46
00180 Helsinki