Marraskuun Teema: Sakari Piippo

Marraskuun Teemassa torstaina 14.11.2019  esiintyjävieraana on valokuvaaja Sakari Piippo, jonka näyttely Eräitä huomioita Suomen poliittisesta järjestelmästä on syyskuussa avautunut Suomen valokuvataiteen museon suuressa näyttelytilassa. Näyttely on avoinna 5.1.2020 saakka.

Kahvitauon jälkeen katsotaan kilpailukuvat aiheesta Heijastus.
Kerhokilpailu toteutetaan perinteisesti ns. pöytäkilpailuna eli vedokset tuodaan kokoukseen ja asetellaan pöydälle yhtaikaa katsottavaksi. Osallistua voi enintään 3 teoksella, joista yksi voi olla kuvapari tai kuvasarja, vedoskoko enintään A4. Kuvankäsittely ja muokkaus on sallittua. Katso Kameraseuran kilpailusäännöt.

Ellet pääse saapumaan kerhoiltaan, voit silti osallistua kilpailuun jättämällä vedoksesi digihuoneen eteisessä olevaan Teeman lokerikkoon. Muista merkitä vedosten taakse vasempaan yläkulmaan aihe, kuvan nimi ja oma nimesi.
Palkituista ja kunniamaininnan saaneista kuvista pyydetään lähettämään digitaalinen versio osoitteella ks.teema@gmail.com. Kuvia käytetään Kameraseuran uutisissa ja nettigalleriassa.

Kuva: Sakari Piippo

Alkaa: 14.11.2019 - 18:00