Lokakuun Teema – Tiina Pohjanpelto: näyttelyni rakentamisen prosessi

Lokakuun Teemassa 10.10. Tiina Pohjanpelto esittelee meille Kamera-galleriassa edellisellä viikolla  avautuneen näyttelynsä. Lisäksi Tiina valottaa, minkälainen prosessi hänen oman näyttelynsä rakentaminen oli.  Moni on varmaan mielessänsä miettinyt omaa näyttelyä, joten Tiinan esityksestä ammennamme rohkaisua päästä ensimmäisen kynnyksen yli.

Kahvitauon jälkeen katsotaan kilpailukuvat aiheesta Pintarakenne ja -kuvio.
Kerhokilpailu toteutetaan perinteisesti ns. pöytäkilpailuna eli vedokset tuodaan kokoukseen ja asetellaan pöydälle yhtaikaa katsottavaksi. Osallistua voi enintään 3 teoksella, joista yksi voi olla kuvapari tai kuvasarja, vedoskoko enintään A4. Kuvankäsittely ja muokkaus on sallittua. Katso Kameraseuran kilpailusäännöt.

Ellet pääse saapumaan kerhoiltaan, voit silti osallistua kilpailuun jättämällä vedoksesi digihuoneen eteisessä olevaan Teeman lokerikkoon. Muista merkitä vedosten taakse vasempaan yläkulmaan aihe, kuvan nimi ja oma nimesi.
Palkituista ja kunniamaininnan saaneista kuvista pyydetään lähettämään digitaalinen versio osoitteella ks.teema@gmail.com. Kuvia käytetään Kameraseuran uutisissa ja nettigalleriassa.

Artikkelikuva: Tiina Pohjanpelto

Alkaa: 10.10.2019 - 18:00