Lokakuun Pimiöryhmä: Pimiötapaaminen

Lokakuun kerhoillassa ma 19.10 klo 18 alkaen Kameraseuran kaksi uudempaa jäsentä, Lauri Kokkonen sekä Janne Myllymäki, esittävät kuviaan!

Lauri esittää vedoksia viime kesänä ottamistaan kuvistaan. Hän kiinnostui katu- ja henkilökuvauksesta kun hän sattumalta osti kirjan Henri Cartier-Bressonista.

Lisäksi ohjelmassa keskustelua ja mukavaa seuraa, sekä mahdollisuus vedostaa kuvia.

Koronatilanteesta johtuen Runeberginkadun pimiöön turvallisesti mahtuu enintään neljä osallistujaa (vetäjien ja esiintyjien lisäksi). Ilmoittaudu ennakkoon laittamalla viestiä kerhoillan Facebook-tapahtuman sivuille tai osoitteeseen kspimioryhma@kameraseura.fi! Neljä ensimmäiseksi ilmoittautunutta mahtuu siis mukaan paikan päälle!

Kerhoiltaan voi myös osallistua Microsoft Teams-yhteyden avulla!

Linkki  Teams -kokoukseen.

Tervetuloa!