Lokakuun Fiilisfotarit: Fiiliksen mukaan/Abstrakti

Fiilisfotarien lokakuun kerhoillassa ke 7.10.2020 klo 18 jatketaan syyskuun kuvausretken kuvausteemoja “Fiiliksen mukaan” ja “Abstrakti”. Pidetään kerhoilta etänä Microsoft Teamsin avulla.

Etäyhteyden lisäksi Kamera-galleriaan Eerikinkadulle voi myös tulla paikan päälle enintään kahdeksan ensimmäiseksi ennakkoon ilmoittanutta kerholaista. Tällöin tulee ennakkoilmoittautua Facebook-tapahtuman (postaa viesti) tai fiilisfotarit@kameraseura.fi kautta! Muistathan turvasuositukset! Tarjoilut joudumme jättämään välistä, joten ota mukaan omat eväät!

Kerhoiltaa varten voit lähettää “Fiiliksen mukaan” ja/tai “Abstrakti” -kuvia (max 5 kuvaa) kameraseuran kuvaportaalin kautta. Jos olit syyskuun kuvausretkellä mukana, toivomme, että lähettäisit kuvausretkellä otettuja kuviasi! Kuvia voit lähettää ti 6.10 asti.

Kerhoiltaan kannattaa ehdottomasti tulla mukaan vaikket omia kuvia lähettäisikään!

Liity illan Teams-kokoukseen.

Tervetuloa!