Lauantaikamerat: Valomaalausta ja tonttuilua

Mikä sopisikaan pimeimpään vuodenaikaan paremmin kuin valomaalaus? Saamme oppaaksemme todellisen ammattilaisen, Jukka Laineen. Jukka on valoilmaisun medianomi (AMK) ja on järjestänyt Valopajoja mm. Kiasmassa, Lux Helsinki -tapahtumassa sekä Taiteiden Yö -tapahtumissa. Kaikki pääsevät sekä kuvaamaan että kokeilemaan valomaalaamista.

Tapaamme Sinebrychoffin puistossa, Sinebrychoffin taidemuseon takana olevan pensasaidan puolivälissä kello 16.00. Museon osoite on Bulevardi 40, 00120 Helsinki.

Ota mukaan järjestelmäkamera, jalusta ja mieluusti myös kaukolaukaisin. Pokkarillakin tulee toimeen. Etsi kamerastasi jo ennakkoon käsintarkennus ja pitkät valotusajat, esim. Bulb. Pukeudu sään mukaisesti noin tunnin ulkoiluun.

Lopuksi vietämme pienimuotoista Lauantaikameroiden pikkujoulua Eerikinkadulla. Kerhon puolesta hankimme ainakin alkoholitonta glögiä ja pipareita. Ota mukaan omat tonttuiluvirvokkeet. Pieni täysin vapaaehtoinen nyyttärituominenkin on tervetullut.

Linkit: Valoeläys: https://valoelamys.weebly.com/
Jukka Laine: https://valoelamys.weebly.com/jukka.html

Tervetuloa!

T. Juha, Eeva-Kerttu ja Minna

P.S. Kannattaa liittyä Lauantaikameroiden Facebook-ryhmään, jossa keskustellaan tulevista kuvaustapahtumistamme: https://www.facebook.com/groups/lauantaikamerat/

Tapahtumatiedot
Alkaa: 10.12.2022 - 16:00
Loppuu: 10.12.2022 - 20:00