LAUANTAIKAMERAT/ 27.2 Veden eri muodot osa 1

La 27.2  Lauantaikamerat kokoontuu ensimmäistä kertaa etänä

Konsepti on seuraava: Olemme valinneet yhteinen teeman, ”veden eri muodot”. Kokoonnumme Teamsin kautta alkupalaveriin ja sen jälkeen käymme tahoillamme kuvaamassa siellä missä kukin on. Muutaman tunnin kuluttua kokoonnumme uudestaan Teamsiin ja katsomme kertynyttä kuvasatoa taikka vaan juttelemme kuvauskokemuksesta kuin kahvilapöydän ääressä konsanaan. Kuvaaminen etukäteen ei sekään varsinaisesti kiellettyä ole, mutta parhaan kokemuksen saat kun osallistut samaan aikaan kuin muutkin. Kuten aikaisemminkin, facebokiin tehdään kansio jonne tapaamisen kuvia saa jokainen halutessaan laittaa.

Aloitamme teams-tapaamisella kello 14:00 ja kokoonnumme uudestaan kello 17:00. Kuvien katselu tapahtuu kätevimmin siten, että kuvaaja jakaa oman ruutunsa muiden nähtäväksi. Teams-sovelluksen saa myös puhelimeen. Toivomme, että ehdit myös alkutapaamiseen.

Vinkki: Teams toimii ilman sovellusta (ainakin tietokoneella) Chrome ja Edge -selaimissa kopioimalla kutsulinkin osoitekenttään. Helpoiten Teams kuitenkin toimii kun lataa ohjelman kännykkään/tietokoneelle ja  ottaa käyttöönsä Outlookin ilmaisen s.postin, jolla saa myös Teamsin käyttöön maksutta. Kannattaa myös varata kuulokkeet jossa on mikki niin keskustelut kuuluvat parhaiten.

Osallistu  klo 14 tapaamiseen (kirjaudu tapaamiseen: etunimellä ja sukukunimelläsi) tästä

 

Tapahtumatiedot
Alkaa: 27.02.2021 - 14:00
Loppuu: 27.02.2021 - 14:30