Lauantaikamerat/ 10.4 kevät osa 2

Olemme valinneet yhteinen teeman, ”kevät”. Kokoonnumme Teamsin kautta alkupalaveriin klo 14 ja sen jälkeen käymme tahoillamme kuvaamassa siellä missä kukin on. Kolmen tunnin kuluttua kokoonnumme uudestaan Teamsiin ja katsomme kertynyttä kuvasatoa taikka vaan juttelemme kuvauskokemuksesta kuin kahvilapöydän ääressä konsanaan.

Tule jo ensimmäiseen tapaamiseen klo 14, jos mahdollista. Kuvia varten perustetaan facebookiin albumi hieman ennen tapahtumaa ja sinne on tarkoitus laittaa alkutapaamisen jälkeen otettuja kuvia vaikkapa 3-5 kappaletta per henkilö. Käydään niitä läpi kun tavataan kello 17. Kuvia voidaan katsoa myös ruutujaon kautta, jos kuvaaja niin haluaa.

Osallistu  klo 17 tapaamiseen (kirjaudu tapaamiseen: etunimellä ja sukukunimelläsi) tästä

Kuvien katselu tapahtuu kätevimmin siten, että kuvaaja jakaa oman ruutunsa muiden nähtäväksi.

Vinkki: Teams toimii ilman sovellusta (ainakin tietokoneella) Chrome ja Edge -selaimissa kopioimalla kutsulinkin osoitekenttään. Helpoiten Teams kuitenkin toimii kun lataa ohjelman kännykkään/tietokoneelle ja  ottaa käyttöönsä Outlookin ilmaisen s.postin, jolla saa myös Teamsin käyttöön maksutta.  Kannattaa myös varata kuulokkeet jossa on mikki niin keskustelut kuuluvat parhaiten.

Tapahtumatiedot
Alkaa: 10.04.2021 - 17:00
Loppuu: 10.04.2021 - 18:30