Lauantaikamerat/ 10.4 kevät osa 1

Aiheena  tällä kertaa on  ”kevät”. Pidetään etätapaaminen samalla kaavalla kuin edellinen.

Kokoonnumme teamsin kautta alkupalaveriin kello 14 ja sen jälkeen käymme tahoillamme kuvaamassa siellä missä kukin on. Kolmen tunnin kuluttua kello 17 kokoonnumme uudestaan ja katsomme kertynyttä kuvasatoa kuin kahvilapöydän ääressä konsanaan. Jutellaan kaikenlaista ja mietitään seuraavaa tapaamista ja sen kuva-aihetta.
Tule jo ensimmäiseen tapaamiseen klo 14, jos mahdollista. Kuvia varten facebookiin perustetaan albumi hieman ennen tapahtumaa ja sinne on tarkoitus laittaa alkutapaamisen jälkeen otettuja kuvia vaikkapa 3-5 kappaletta per henkilö. Käydään niitä läpi kun tavataan kello 17. Kuvia voidaan katsoa myös ruutujaon kautta, jos kuvaaja niin haluaa.

Osallistu  klo 14 tapaamiseen (kirjaudu tapaamiseen: etunimellä ja sukukunimelläsi) tästä

Vinkki: Teams toimii ilman sovellusta (ainakin tietokoneella) Chrome ja Edge -selaimissa kopioimalla kutsulinkin osoitekenttään. Helpoiten Teams kuitenkin toimii kun lataa ohjelman kännykkään/tietokoneelle ja  ottaa käyttöönsä Outlookin ilmaisen s.postin, jolla saa myös Teamsin käyttöön maksutta.  Kannattaa myös varata kuulokkeet jossa on mikki niin keskustelut kuuluvat parhaiten.

Tapahtumatiedot
Alkaa: 10.04.2021 - 14:00
Loppuu: 10.04.2021 - 14:30