KUUKAUSIKOKOUS MAALISKUU – KAMERASEURAN VUOSIKOKOUS

Kuva Reka Nyari

Kutsu Kameraseura ry:n sääntömääräiseen vuosikokoukseen

Aika: Tiistai 9.3.2021 klo 18.00.

Etäkukous Microsoft TEAMSillä, osallistumislinkki:

Click here to join the meeting

Vuosikokouksessa käsitellään seuraavat asiat:

• Esitetään hallituksen toimintakertomus 2020.
  • Esitetään tilinpäätös ja tilintarkastajien sekä toiminnantarkastajan lausunto
  • Päätetään tilinpäätöksen vahvistamisesta ja vastuuvapauden myöntämisestä hallitukselle ja muille tilivelvollisille.

Illan vieras on New Yorkissa asuva suomalais unkarilainen kuvaaja Reka Nyari, joka kertoo ”Ink Stories – Tatuointien tarina” projektistaan.

Illan kilpailu on vapaa-aiheinen kilpailu kuvatiedostoille. Kilpailun tuomarina on Reka Nyari.

Teosten maksimimäärä on kaksi, joista toinen voi olla kuvasarja tai kuvapari. Kuvatiedostojen on oltava jpeg-muotoisia. Kuvatiedostojen suositeltava koko on 3840 x 2160 pikseliä. Suositeltava väriavaruus on sRGB.

Kilpailukuvat tulee ladata osoitteeseen: https://portaali.kameraseura.fi/upload.php  viimeistään perjantaina 5.3.2021 klo 18.00.

TERVETULOA

Alkaa: 09.03.2021 - 18:00