Joulukuun Teema – Maija Partanen

Joulukuun Teemassa illan kuvaajavieras ei ehtine Tampereelta ihan alkuun, joten ensimmäisenä ohjelmassa on seuraavan kerhovuoden valmistelua kahvittelun lomassa.

• Valitsemme kerhotoimihenkilöt vuodelle 2020
  • Valitsemme kuvakilpailuteemat keväälle 2020
  • Kerhonvetäjä on yleensä koonnut etukäteen parisenkymmentä teemaa rastitettavaksi, ja joka kerta kansa on napissut, että ”voi kun kuluneita aiheita”. Kerholainen, nyt sinulla – kyllä kyllä, juuri sinulla – on mahdollisuus vaikuttaa ja jo ennen kerhoiltaa lähettää hyviä ehdotuksia osoitteella ks.teema@gmail.com

Kuvaajavieraana on FT Maija Partanen, joka otti biologin työstään opintovapaata ja toteutti pitkäaikaisen haaveensa lähteä opiskelemaan Tampereen yliopistoon kuvallisen viestinnän maisteritutkintoa. Kesällä 2019 Maija oli kuvaajaharjoittelijana Maaseudun tulevaisuus -lehdessä, ja saamme kuulla kokemuksia kesästä.

Maija on myös taidevalokuvaaja ja hän näyttää kilpailuihin hyväksyttyjä kuviaan, joilla hän on mm. FIAP-kilpailuissa saavuttanut AFIAP-arvonimen.

Illan kerhokilpailun aiheena on Pitkän valotusajan kuva. Kilpailu toteutetaan perinteisesti ns. pöytäkilpailuna eli vedokset tuodaan kokoukseen ja asetellaan pöydälle yhtaikaa katsottavaksi. Osallistua voi enintään 3 teoksella, joista yksi voi olla kuvapari tai kuvasarja, vedoskoko enintään A4. Kuvankäsittely ja muokkaus on sallittua. Katso Kameraseuran kilpailusäännöt.

Ellet pääse saapumaan kerhoiltaan, voit silti osallistua kilpailuun jättämällä vedoksesi digihuoneen eteisessä olevaan Teeman lokerikkoon. Muista merkitä vedosten taakse vasempaan yläkulmaan aihe, kuvan nimi ja oma nimesi.
Palkituista ja kunniamaininnan saaneista kuvista pyydetään lähettämään digitaalinen versio osoitteella ks.teema@gmail.com. Kuvia käytetään Kameraseuran uutisissa ja nettigalleriassa.

Kilpailun jälkeen julkistetaan syyskauden kokonaispistevoittaja ja juodaan kakkukahvit.

Teema toivottaa kaikille valokuvan ystäville valollista joulua!

Kuva: Maija Partanen Villiruokakokki Ossi Paloneva kerää kurtturuusun terälehtiä Mustikkamaalla ruoanlaittoa varten

Alkaa: 12.12.2019 - 18:00
Loppuu: 12.12.2019 - 21:00