Huhtikuun opintokerho – käsisalamien käyttäminen

Huhtikuun opintokerhon tapaamiskerralla Matti Autio kertoi meille käsisalamien käytöstä. Käsisalama on laite, jota jotkut rakastavat ja toiset välttävät. Opintokerhossa käytiin läpi käsisalaman etuja ja mitä kaikkea mahtavaa salaman käyttö tuo valokuvausharrastukseen. Tapahtumassa oli demonstraatioita ja esimerkkikuvia henkilökuvauksesta, tapahtumakuvauksesta makrokuvauksesta, liikkeen pysäyttämisestä ja muusta, mitä salamalla voi tehdä. Käsisalamien esittelyn jälkeen oli varattuna aikaa vapaalle keskustelulle.

Huhtikuun opintokerho järjestettiin hybridinä eli  siihen pystyi osallistumaan saapumalla paikan päälle Kameraseuran tiloihin Eerikinkadulle tai vaihtoehtoisesti  etänä TEAMSin välityksellä. Tapahtuma oli tarkoitettu seuran jäsenille.

Kameraseuran kerhoista Opintokerho on tarkoitettu sellaisille valokuvauksesta innostuneille, jotka kaipaavat ohjausta valokuvauksen perusteiden omaksumiseen. Kerhoilloissa käsitellään perusasioita toisinaan alkeista alkaen, toisinaan jotakin seikkaa syventäen. Tyhmää kysymystä ei ole, ja viisas osaa kysyä. Osallistujat voivat myös ehdottaa aiheita joista olisivat kiinnostuneita kuulemaan luennon muodossa. Tervetuloa mukaan kuuntelemaan ja katsomaan kaikki aloittelijoista edistyneisiin!

Tapahtumatiedot
Alkaa: 19.04.2022 - 18:00
Loppuu: 19.04.2022 - 19:30