Galleria-ryhmän tapaaminen 14.5.2022 klo.13.00

Tavataan Pohjoisespalla Kämpin edessä 14.5 klo.13.00. Käydään näissä gallerioissa ja kuvataan matkalla aiheena :”Mun Stadi”.
Etsii Omaa ihmistä -valokuvanäyttely– Heidi Strengell- Kämp Garden
Näyttely kertoo hylätyistä kodittomista koirista, jotka on adoptoitu Suomeen ympäri Eurooppaa ja Venäjältä. Koiria hylätään lähes minne tahansa, kaduille, pelloille ja löytöeläintarhoille. Näyttelyn kuvasarja koirat ovat löytäneet kodin Suomesta.  Kuvasarja on kuvattu yhteistyössä kirjailija Heli Mäenpään kanssa – joka on kirjoittanut kirja 25 koiran matkasta.
Pohjoisesplanadi 31, 00100 Helsinki
Galleria Contempo: Axel Taegen – ”Maalauksia Helsingistä”
Galleria Contenpossa on esillä Axel Taegen akvarelli maalauksia Helsingistä. Ripustus on tehty ns. turistikierroksena. Kierros alkaa Kaivopuistosta ja päättyy Meilahteen. Tämä on taiteilijan 50-vuotis taitelijanäyttely.
Lönnrotinkatu 23, 00120 Helsinki
Galleria Huuto Anna Reivilä – Jenny Grönholm- SASHAPASHA – {TES}
Anna Reivilän Metaphysics-näyttelyn, Mustavalkoista valokuvaa, pääteemoja ovat todellisuuden luonteen tutkiminen sekä ihmisen minäkuvan hahmottaminen maiseman kautta. Teoksissa katse kääntyy pois ihmisestä elinkaaremme ajan ylittäviin kiviin, jäähän sekä puihin. Köydet rajaavat kohteensa muotoja tutkien samalla inhimillisyyden rajoja.
Jenny Grönholm Menneisyyden suunnitelmat, Maalauksia Jäljelle jääneet esineet sulautuivat lopulta omiimme. Sama tapahtuu muistoille, ne sekoittuvat toisiinsa, ja lopulta mieliimme jää hämäriä, toisistaan irrallisia, usein epäoleellisia kummittelevia tilanteita. Tähän näyttelyyn olen työstänyt muistoja, menneisyyden suunnitelmia ja välähdyksiä.
Fragile Narratives -näyttely pyrkii rakentamaan sillan, joka perustuu muistojen käsitteeseen jatkuvana virtana.
Projektia Fragile Narratives tukee Taiteen keskustoimikunta.
{TES} on mediataideryhmä, jonka muodostavat Tea Söderlund, Eetu Henttonen ja Sami Luusalo. Ryhmän interaktiiviset teokset luovat kokijalleen tilan ja mahdollisuuden tutkia vuorovaikutuksen merkityksiä.
Näyttelyä tukee Taiteen edistämiskeskus.
Kalevankatu 43, Helsinki
Voimme vielä pistäytyä Galleria Rankassa, jos intoa riittää. Tämä sijaitsee Huudon kanssa samassa rakenuksessa. Sielä on esillä retro tekniikkaa.
Sari ja Eeva-Kerttu

Tapahtumatiedot
Alkaa: 14.05.2022 - 13:00
Loppuu: 14.05.2022 - 17:30