Galleria-ryhmän kesäretki Lahteen

Galleria-ryhmä tekee kesäretken Lahteen 13.8.2022!

Luvassa ovat: Lahden radiomuseo Mastola, galleria Uusi Kipinä sekä Lahden visuaalisten taiteiden museo Malva. Näiden jälkeen täytetään kupua Santa Fé:ssä ja pöhistään loppupöhinät Teerenpelissä. Palaamme junalla illan mittaan.

Lähdemme matkaan Z-junalla Helsingin rautatiasemalta kello 11:35. Lahteen saavumme puoli yhden jälkeen. Radiomuseo Mastola on aseman vieressä, joten aloitamme sieltä. Mastolassa meitä ovat vastassa ainakin Ransu ja Histamiini. Galleria Uuteen kipinään on jonkin verran matkaa ja kävellessä voimme kuvata Lahden kesäidylliä. Sieltä siirrymme suurimpaan ja kauneimpaan kohteeseen eli visuaalisten taiteiden museo Malvaan. Radiomuseo ja Malva ovat maksullisia. Kun taiteennälkä on tyydytetty, muistamme taas maallista tomumajaamme eli lähdemme syömään ja juomaan Santa Fé:hen ja Teerenpeliin. Palaamme junalla sitten kun tuntuu sopivalta.

Tapaamme Helsingin rautatieaseman laitureilla uloskäynnin edessä kello 11:10. Eli kutakuinkin raiteiden 7 ja 8 päässä. Siirrymme siitä Z-junaan hyvissä ajoin.

Ilalliselle tulee ilmoittautua etukäteen 9.8. mennessä, koska tarvitsemme tiedon pöytävarausta varten. Ilmoittautua voi sähköpostilla osoitteeseen galleria-ryhma@kameraseura.fi tai kommentoimalla Facebook-ryhmän tapahtumaan.

Tervetuloa kaikki uudet ja vanhat Kameraseuralaiset!

https://www.lahdenmastola.fi/

http://galleriauusikipina.fi/

https://www.malvamuseo.fi/

Kuva: Sari Teräväinen

Tapahtumatiedot
Alkaa: 13.08.2022 - 11:00
Loppuu: 13.08.2022 - 21:00