Galleria-ryhmä ja Optinen tarha

Galleria-ryhmä ja Optinen tarha 14.1.2023

Tällä kertaa vierailemme kotikentällä Kameraseura Galleria Westissä Kaapelitehtaalla. Tammikuun näytteilleasettaja on Optinen tarha -niminen valokuvaajaryhmä. Se koostuu seitsemästä vannoutuneesta harrastelijasta, joista kukin on koonnut näyttelyyn oman itsenäisen kokonaisuutensa. Kaksi kuvaajaa ovat Kameraseurastakin tutut Olli-Philippe Lautenbacher ja Matti Autio.

Optinen tarha tarjoaa seitsemän eri perspektiiviä jokseenkin surrealistisen oloiseen todellisuuteen. Vierailu on samalla taiteilijatapaaminen. Usea Optisen tarhan kuvaaja on lupautunut kertomaan omasta tuotannostaan, kuvaamisestaan ja taipaleestaan valokuvaajana. Luvassa on mielenkiintoista settiä!

optinentarha.blogspot.com

Westin jälkeen vetäydymme ravintola Hima & Saliin suunnittelemaan Galleria-ryhmän lokakuussa tulevaa näyttelyä.

Luit oikein: Galleria-ryhmällä on juurikin samaisessa Galleria Westissä näyttelyvuoro lokakuussa (yhdessä Lauantaikameroiden kanssa). Kehitämme suunnitelmia ja ideoimme tulevaa spektaakkelia. Kaikki Galleria-ryhmän kävijät, satunnaiset ja vakiokasvot, voivat tarjota kuviaan näyttelyyn.

Tapaamme galleriassa kello 14 – Kaapelitehdas, Tallberginkatu 1, B-porras, 2. krs, Helsinki

 

————————————————–

Päivitys!

Saimme juuri telexiimme tiedon, että Muu-galleriassa Kaapelitehtaalla on juuri sopivaan aikaan Yasuhiro Chidan näyttely.
Lisäsimme tämän lauantain ohjelmistoon

Yasuhiro Chida – Analemma

”Lukemattomat valohiukkaset ympäröivät katsojan. Valkoiset langat kutoutuvat kolmiulotteisiksi monikulmioiksi ja ohuet valoviivat ilmestyvät maasta, nousevat ja katoavat. Yasuhiro Chidan teoksen hämäävän yksinkertainen rakenne tuottaa lukemattomia monimutkaisia valoilmiöitä. Teoksen voi kokea kulkemalla sen läpi käyvää polkua tai jäämällä katselemaan pidemmäksi aikaa. – – ”

https://www.muu.fi/…/yasuhiro-chida-analemma-2.1-29.1…/

————————————————–

Tervetuloa kaikki uudet ja vanhat Galleria-ryhmäläiset!

Kuva: Maurizio Giardini

Tapahtumatiedot
Alkaa: 14.01.2023 - 14:00
Loppuu: 14.01.2023 - 17:00

Tapahtumapaikka
Kameraseura Galleria West
Kaapelitehdas, Tallberginkatu 1 B, 2. krs
00180 Helsinki