AV-ilta joulukuussa 2021 – ”Oma tarinasi valokuvaajana” ja ”Ihmeellinen ihminen”

Joulukuun vieraana oli AV-illassa oli kulttuurin monitaitaja, muusikko Jean Ramsay, kuvanveistäjä Laila Pullisen Veistospuiston kuraattori ja toiminnanjohtaja. Jean valotti meille hyvin mielenkiintoisesti Laila Pullisen veistosten kuvaamista ja siihen liittyviä haasteita ja lähestymistapoja. Kolmiulotteisen kohteen kuvaaminen ei olekaan aivan yksinkertaista, jotta saadaan mukaan taideteoksen henki. Heijastavat pinnat luovat lisäksi oman haasteena. Asian tiimoilta käytiin vilkasta keskustelua sivuten niin auto- kuin muotokuvausta.

Lisäksi katsoimme sekä ennakkotehtävien mukaan tehdyt että omat AV-ohjelmat ja keskustelimme niistä.
– Haastattelu – Jussi Jyvälahti
– Riemua räsyistä – Tiina Pohjanpelto
– Valokuvaus ja minä – Hannu Lehto
– Jouluvideo 2021 – Jan Fröjdman

AV-ilta järjestettiin etänä ja läsnä oli 17 osallistujaa.

Ennakkotehtävä 1: Kameraseura on juhlinut 100-vuotista historiaa. Sinä voit nyt juhlia omaa historiaasi valokuvaajana. Tee av-ohjelma kuinka aloitit valokuvauksen, miten olet kehittynyt kuvaajana, mikä on inspiroinut Sinua, historian tapahtuma, mestarivalokuvaajan valokuva, valokuvauksen tekniikka tms.

Ennakkotehtävä 2: Olemme kaikki erilaisia persoonia omine tarinoineen. Tee av-ohjelma ihmisestä jonka koet ihmeelliseksi. Mikä tekee hänestä ihmeellisen, inspiroivan tai merkityksellisen?

AV-illan toimihenkilöt toivottavat kaikille hyvää joulua ja onnellista uutta vuotta! Tapaamisiin taas tammikuussa!

Tapahtumatiedot
Alkaa: 08.12.2021 - 18:00
Loppuu: 08.12.2021 - 21:00

Tapahtumapaikka
Etäyhteydellä virtuaalinen kokous