Pimiön remontti on valmistunut

Pimiön remontti on saatu päätökseen!

Varauksia voi tehdä ja vedostushuone on uudessa iskussa. Huomioittehan, että toimisto työskentelee pääsääntöisesti etänä ja avainten lainasta tulee sopia aina erikseen.

Pimiön seinät, lattiat ja katot on maalattu ja ilme on yhdenmukainen koko kiinteistössä. Kokoustilan valaisimet on uusittu ja sähköpistokkeita on huomattavasti entistä enemmän. Tilan valoisuus on merkittävästi entistä parempi. Reunavalot kokoushuonetta kiertävän lipan alla on uusittu ja ovat mainio valaistus projektoria käytettäessä. Entisten sisustuslevyjen päälle on asennettu kipsilevyt ja kadun puoleisella seinällä on useita metrejä pitkä ilmoitustaulu, johon voi kiinnittää kuvia entiseen malliin.

Huoneistoon oli vuosikymmenien aikana kertynyt suuri määrä kaikenlaista likaa ulkoilman mukana ja kovan käytön seurauksena. Tämä kaikki on nyt historiaa ja pinnat hohtavat puhtautta. Ulko-ovea on myös tiivistetty, joten katupöly ei ole enää samalla tavalla riesa. Vedostushuoneen altaiden jalat olivat tiensä päässä ja ovat nyt tuliterät alumiiniset. Vuotava allas on sekin korjattu. Kylpyhuoneen lavuaari on vaihdettu uuteen ja paikat muutenkin puunattu.

Eteistila on tyhjennetty tavaroista ja seinään on asennettu naulakoita. Huhuja sohvan ilmaantumisesta naulakkotilaan on myös ollut liikkeellä. Portaikkoon on asennettu käsikaide kulkemista avittamaan.

Kokoustilassa oviaukon vieressä on nyt tietokone ja tasoskanneri. Muutakin valokuvaamiseen liittyvää IT-laitteistoa saattaa olla ennen pitkää tulossa. Huoneistoon on tilattu kiinteä nettiyhteys, jota jaetaan wifi-tukiasemalla. Projektori asennetaan kattoon lähiaikoina. Pistokkeet on vedetty tätä silmällä pitäen keskelle kattoa ja myös tietokoneen saa tarvittaessa latinkiin, koska töpseleitä on kaksi. Joitakin uusia kalusteita on tulossa piakkoin ja lopullinen rymsteeraaminen tehdään sen yhteydessä.

Urakan suoritti lähes kokonaan pimiövastaavamme, ammattimaalari Tarmo Virves. Isot aplodit hänelle!
Kiitos myös kaikille talkoolaisille ja lukuisille muille, jotka ovat kantaneet kortensa kekoon! Varsinaisia avajaisia ei sattuneista syistä voida nyt pitää, mutta remontoidusta tilasta päästään nauttimaan vuosia eteenpäin.

Kuvat: Matti Autio

Kaikki artikkelit