AIKA-näyttely

Kameraseura ry:n jäsenten perinteinen vuosittainen kevätnäyttely vedoksille on järjestetty viime vuosina teemoitettuna. Vv . 2016-2019 teemoina olivat Vesi, Tuli, Ilma ja Maa, nuo muinaisten kreikkalaisten ”alkuaineet”. Tänä vuonna teemana on Aika.

Valokuvaaja Aapo Huhta arvioi Kameraseura ry:n perinteisen kevätnäyttelyn vedokset. Hän valitsi 17 teosta 86 kuvasta, yhdeksältä kuvaajalta. Teoksia näyttelyyn hyväksyttiin seuraavilta kuvaajilta: Matti Autio, Vesa Jakkula, Jari Mankinen, Pekka Nisula, Tiina Pohjanpelto, Antti Sorva, Sari Teräväinen, Eija Visavuori ja Juhani Visavuori.

Ajalle 3.4.-10.5.2020  Kamera-galleriaan suunniteltu vedosnäyttely jouduttiin kuitenkin koronaviruksen takia peruuttamaan. Kameraseura ry:n näyttelytoimikunnan  tarkoitus on  järjestää se joskus myöhemmin.

Jos haluat kommentoida näyttelyä tai kuvia, voit tehdä sen kuvaesityksen alla olevan vieraskirjan kautta, josta vain näyttelyn yhdeksän kuvaajaa näkevät sinun kommenttisi.

AIKA-näyttelyn kuvat [”klikkaa” alla olevaa kuvaa; voit siirtyä kuvaesityksessä mm. nuolinäppäimillä eteenpäin  ja taaksepäin . Laitteesta ja selaimesta riippuen voit katsella kuvia koko ruudun -tilassa.]:

Vieraskirja yleisön kommentteja varten

Ohje: Jokainen VIERASKIRJA-laatikkoon kirjoitettu tekstisi menee näyttelyn jokaisen kuvaajan sähköpostiin, mutta ei muille eikä verkkoon, eikä jää näkyviin näyttelyn verkkosivuillekaan. Voit kirjoittaa nimellä, nimimerkillä tai nimettömänä. Yhteystietojasi ei tallenneta. Jos haluat tehdä useita kommentteja, kirjoita ne kaikki peräkkäin vain yhteen laatikoista, tai yksi kommentti kerrallaan, sivu joka kerralla uudelleen ladaten. Huomaa: jos kommentoit tiettyä kuvaa sen "omaan" laatikkoon, muista kirjoittaa myös kuvan nimi tai numero. Paina ”Lähetä” -painiketta kun kommenttisi on valmis.

*) Palautteen lähettäjän yhteys- tai muita tietoja ei talleteta.  Kun kirjoitat kommentin oheiseen vieraskirjaan ei  sinusta talleteta mitään sähköposti-, IP-osoite tms. henkilön tunnistettietoja. Ainoa tieto on sinun itse kirjoittamasi kommenttiteksti, joka lähetetään sähköpostilla kuvaajille.