Maisemapäivä 2020 -valokuvakilpailu

Kuva: Johanna Sokka

Suomen Ympäristökeskus tiedottaa:

Tiistaina 20.10.2020 vietetään kansainvälistä maisemapäivää ja ympäristöministeriö järjestää sen kunniaksi valokuvakilpailun.

Valokuvakilpailun teemana on ”Maisemapäivä 2020”. Kilpailuun voi osallistua kuvaamalla maisemia 20.10.2020 ja lähettämällä kilpailukuvat viimeistään 25.10.2020 osoitteessa: https://webropol.com/s/maisema2020  (Webropol-sivu aukeaa kilpailun käynnistyessä 20.10.2020.)

Kuvat arvioi ympäristöministeriön kokoama tuomaristo ja voittaja palkitaan 500 euron lahjakortilla Rajala Pro Shopiin. Joukko muita ansioituneita kuvia palkitaan kirjapalkinnoin. Valokuvakilpailun kuvasatoa asetetaan näytteille ympäristöministeriöön ja mahdollisesti sen järjestämiin tilaisuuksiin sekä kilpailun verkkosivuille. Kilpailun säännöt löytyvät täältä: Kansainvälisen maisemapäivän valokuvakilpailun säännöt vuonna 2020

Lisäksi jo nyt ennen maisemapäivää on Instagramissa meneillään #arkimaisema-kampanja, jossa kannustetaan katsomaan arkisia maisemia uusin silmin ja valokuvaamaan niitä. Kampanjaan voi osallistua jakamalla kuvat Instagramissa tunnisteella #arkimaisema. Valokuvakampanjalla on myös Instagram-tili @arkimaisema.

Lisätietoja kansainvälisestä maisemapäivästä löytyy päivän verkkosivuilta: https://www.ymparisto.fi/maisemapaiva

Ystävällisin terveisin
Annika Uddström
tutkija
Suomen ympäristökeskus
Biodiversiteettikeskus / Lajit ja luontotyypit

Kaikki artikkelit